Стопкадри Нова ТвПсихолог постави ниска оценка на депутатите от отиващия

...
Стопкадри Нова ТвПсихолог постави ниска оценка на депутатите от отиващия
Коментари Харесай

Психолог: Държавата е болна, депутатите не се справят

Стопкадри Нова Тв

Психолог сложи ниска оценка на депутатите от отиващия си парламент, защото не са си свършили добре работата.

Изобщо в последните години, доколкото аз мога да преценява като един човек, който не се занимава професионално с политика, мисля, че има някакви безпределно безредни дейности, хваща се едно, подхваща се друго, няма някаква логичност или някаква консистентност в политиките. Така че аз в действителност не знам с какво биха могли да се занимават, с цел да за да има някакъв смисъл за нас като общество, съобщи в „ Пресечна точка “ Христина Богданова.



Според нея страната е болна, а настрана царува и тотална невежест при политиците по отношение на етапите на развиване на едно дете и на един човек, през какво минава и по какъв начин минава той, кое по кое време се развива и защо е способно.

За страдание има едно надълбоко непознаване и в обществото какво в действителност се случва в другите етапи на развиване и това не касае единствено половата ориентировка,това касае доста други неща, които примерно влизат в образователните материали и които са прекомерно рано за съответното дете, добави по Нова Тв Богданова. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР