Един от любимите актьори на България – Виктор Калев, се

...
Един от любимите актьори на България – Виктор Калев, се
Коментари Харесай

Изчезнаха парите от всички закупени билети за спектакъл на Виктор Калев

Един от обичаните артисти на България – Виктор Калев, се оказа обект на машинация, обвързвана с хитовия театър „ Грамофонът “.

Заради случилото се Калев и екипът му смъкнаха представлението, което трябваше да се изиграе нощес.

Уважаема аудитория, спектакълът “Грамофонът ”, разгласен за 25 септември в Народно читалище “Напредък—969 ”, няма да се състои на тази дата.

Решението и отговорността за тази смяна са на уредника на събитието Рена Дранкюлева от Горна Оряховица, която постъпва неточно, а не на екипа на Виктор Калев.

Съжаляваме за породеното ви стеснение и ви уведомяваме, че в период до 08.10.2024г. може да върнете закупените билети и да получите заплатените суми от уредника Рена Дранкюлева “, написа в формалната страница на Калев, като е посочен и телефонът на въпросната дама.

Пред „ Телеграф “ продуцентът Кирил Кирилов показа:  „ Не ми се случва за първи път, само че постоянно е извънредно гадно възприятието да се окажеш жертва на неточно отношение.  Не желая да разясня повече за момента “.

По информация на вестника са изчезнали приходите от всички закупени билети за огромния театър, което е неприемливо както към Виктор Калев, по този начин и към всеки актьор реализатор.

Росица Валентинова

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР