Подкрепата ми за украинския народ е непоклатима“, заяви днес вицепрезидентката

...
Подкрепата ми за украинския народ е непоклатима“, заяви днес вицепрезидентката
Коментари Харесай

Камала Харис: Подкрепата ми за украинския народ е непоклатима

„ Подкрепата ми за украинския народ е непоклатима “, съобщи през днешния ден вицепрезидентката и претендент за Белия дом от Демократическата партия Камала Харис по време на среща с украинския президент Володимир Зеленски, съобщи Франс прес.

„ В моята страна има хора, които биха желали да принудят Украйна да се откаже от огромни елементи от суверенната си територия, които биха поискали Украйна да се разгласи за неутрална и които биха поискали Украйна да се откаже от военните си връзки с други страни. Тези оферти са същите като тези на Путин и не са оферти за мир. Те са оферти за капитулация, което е рисково и безконтролно “, добави тя с намек за републиканския си противник Доналд Тръмп, добавя Българска телеграфна агенция. 

" Ако позволим на агресорите да лишават територии безнаказано, Путин може да хвърли око на Полша, балтийските републики и съдружници от НАТО. Трябва да пазиме интернационалния ред и правила. Съединени американски щати поддържат Украйна, тъй като това е в техен стратегически интерес. Нищо, което касае Украйна, не може да бъде решавано без самата Украйна ", сподели още Харис, представена от Ройтерс.

Зеленски ѝ благодари за поддръжката и добави, че страната му незабавно се нуждае от подсилване на противовъздушната си защита.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР