Журналистът Мариян Станков, по-известен като Мон Дьо, е свалил цели

...
Журналистът Мариян Станков, по-известен като Мон Дьо, е свалил цели
Коментари Харесай

Как Мон Дьо свали 45 килограма?

Журналистът Мариян Станков, по-известен като Мон Дьо, е свалил цели 45 кг от тежестта си. Някогашният пухкавелко към този момент е съвсем строен мъж, забеляза Lupa.bg. Тв водещият не крие, че се е лишил от непотребното тегло не от през днешния ден за на следващия ден, а е свалял в продължение на повече от година. Не, Мариян не се е вталил с инжекциите на Галена, а е заложил на непоколебим хранителен режим, повече движение и обич. Именно любовта давала сили на журналиста да се бори с вълчия си вкус. 

" Дебел съм. За всичко друго имам воля с изключение на за килограмите " - признавал е няколко пъти Станков, само че при започване на 2022 година се взел в ръце и почнал да отслабва. 



Мон Дьо денс



Мариян е тежал към 140 кг, а през днешния ден е към 95 кг. В края на предходната година в диалог с фенове той призна, че е измършавял с 28 кг. Огромната смяна е забележима за феновете, само че до момента той не беше разкривал шокиращата разлика в тежестта си. Днес Мон Дьо е още по-втален и това си пролича на в специфичното студио „ Треска за Оскари – Една легенда на 95 “.



Журналистът в дебелия си период
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР