Една от финалистките в третия сезон на Ергенът - стюардесата

...
Една от финалистките в третия сезон на Ергенът - стюардесата
Коментари Харесай

Лъже ли Йоана от Ергенът?

Една от финалистките в третия сезон на " Ергенът " - стюардесата Йоана, направи сериозен гаф в Инстаграм. В предаването тя настойчиво твърдеше, че обича палатките и не харесва лукса, само че в това време се появи на фотография, където държеше дребна, само че първокласна чанта на известна марка. Проверка потвърди, че въпросната чанта коства почти 4 000 лв.. Все отново не излиза наяве дали става въпрос за имитация, която е надалеч по-евтина, или за оригинала ѝ.

Все отново дано не забравяме, че Йоана е стюардеса по специалност, което е знак, че нейните приходи са задоволителни да си разреши такива аксесоари. Но все пак имаше почитатели, които не икономисаха сериозните си мнения по неин адрес. Ето два от най-любопитните мнения по неин адрес:

" Може да си я е купила от Турция. Там са евтини репликите. Иска да е като Маги но не може, благата ". " Чантата по всяка възможност е имитация да, само че кой си купува реплики? Материалистки, които не могат да си разрешат оригинал. Така че, още повече на момичето ѝ проличава че е подправена и злобна. По-добре човек да е прям - кажи си обичам чантички и джунджурии, няма какво да се правиш на майка Тереза, никой няма да ти закачи златен орден. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР