Журналистът и политик Асен Агов представя тази вечер дебютната си

...
Журналистът и политик Асен Агов представя тази вечер дебютната си
Коментари Харесай

Асен Агов с дебютна книга Добър вечер, дами и господа!

Журналистът и политик Асен Агов показва довечера дебютната си книга " Добър вечер, дами и господа! Бягството на България към свободния свят ".

Издателство " Сиела " я показва по този начин: " От събитията, натрапили на България комунизма и неговите гонения, през свалянето на режима, бурните години на Прехода с неговите митинги и манифестации в търсене на политическа и гражданска независимост, чак до първите две десетилетия на XXI век – Добър вечер, дами и господа! е персонален взор към историята на актуалното българско общество, разказана сърцато и увлекателно ".

Часове преди представянето на книгата Асен Агов разяснява пред БНР, че в нея е разказал освен своя живот, само че и живота на рода си: " Шест генерации, в този момент към този момент внучката ми е седмото потомство. От Съединението до първите две десетилетия на този век ".

" Описвам всичко, тъй като би трябвало да се наблюдава историята, би трябвало да сме грамотни за историята, с цел да забележим по какъв начин сме стигнали дотук ", добави той.

По мотив днешната носталгия към епохата на социализма от страна на по-възрастни българи, Асен Агов разяснява: " Били са млади. Аз съм сериозен в книгата си, тъй като съм следил това време. Носталгията си изяснявам със скръбта по младостта ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР