Жребият за Шампионската лига по плажен футбол ще бъде изтеглен

...
Жребият за Шампионската лига по плажен футбол ще бъде изтеглен
Коментари Харесай

МФК Спартак чака съперниците си в Шампионската лига по плажен футбол

Жребият за Шампионската лига по плажен футбол ще бъде изтеглен през днешния ден от 14 часа в Назаре. Домакин е точно португалският град.

Рекордните 74 тима от 27 страни в Европа ще научат своята орис в шампионата, който включва прелиминарен кръг и съществена конкуренция при мъжете, както и женска конкуренция.

България ще бъде показана от първенеца на страната МФК Спартак Варна, който ще се състезава непосредствено в главния кръг. След като през предходната година тимът записва върхово за страната ни класиране в шампионата, в този момент ще бъде във втората по мощ група от сформира при жребия, оповестиха от лагера на МФК Спартак.

Регламентът планува в главния кръг да спорят 34 състава, като за осем от тези квоти ще би трябвало да се преборят отборите от предварителния кръг, които са 28 на брой.

Груповата фаза планува седем групи по четири отбора и две от по три. При дамите спор за трофея ще водят 20 тима.

Най-големият клубен конгрес в бийч сокъра на континента започва на 25 май със срещи от групите на предварителния кръг. На 28, 29 и 30 май ще се изиграят дуелите от груповата фаза на главния кръг при мъжете и дамите.

Елиминациите започват на 31-ви, а първенците на Европа по плажен футбол ще са ясни на 3 юни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР