Жребият на турнира Куинс събра Григор Димитров и Новак Джокович,

...
Жребият на турнира Куинс събра Григор Димитров и Новак Джокович,
Коментари Харесай

Григор: Тревната настилка понякога може да бъде много непредвидима

 Григор Димитров още веднъж е 5-и в света  Григор Димитров: Англия ще завоюва Мондиал 2018 (видео)
Жребият на шампионата " Куинс " събра Григор Димитров и Новак Джокович, като двамата могат да се срещнат още във втори кръг. Преди да се стигне до подобен конфликт обаче, най-хубавият ни тенисист би трябвало да надвие Дамир Джумхур, а сърбинът – Джон Милман.

" Ще е тежка борба, само че първо би трябвало да минем през първи кръг. Някои от непоставените играчи реализираха доста триумфи през последните години, би трябвало да повишиш равнището си против тях. Независимо против кого би трябвало да играя в първите кръгове, тук съм, с цел да направя разликата.

В живота доста неща се случват в тъкмо избран миг и може би за мен е пристигнал този, в който да направя идната крачка, която ми е нужна, с цел да стартира да превъзмогвам сходни състезатели в ранните кръгове и да реализирам триумфи.



Мисля, че тук има доста играчи, които могат да те затруднят съществено. Има доста тежки дуели в първи кръг. Не бих се поставял в ролята на любимец, имайки поради какъв брой мачове съм изиграл през последните месеци, само че ще кажа, че одобрявам възможностите си. През годините " Куинс " се трансформира в шампионат, на който реализирах доста триумфи, тъй че е разумно да чакам доста от себе си.

Тревната настилка от време на време може да бъде доста непредвидима, би трябвало да си подготвен – просто е. Трябва да останеш в мача, да си по-постоянен при посрещане, шансът ти ще пристигна. Просто би трябвало да грабнеш момента и да запазиш концентрацията си до края на конфликта.

Чувствам, че прекосяването ми от клей на трева се получи добре. Тази смяна се отразява доста добре и на тялото ми. Чувствам, че мога да се плъзгам по-добре по-корта, сервисът ми се усъвършенства доста. Всички тези неща значат доста за мен ", сподели Димитров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР