Жозеп Борел свиква спешна среща на външните министри на ЕС,

...
Жозеп Борел свиква спешна среща на външните министри на ЕС,
Коментари Харесай

Външните министри на ЕС се събират на извънредна среща заради ситуацията в Израел

Жозеп Борел привиква незабавна среща на външните министри на Европейски Съюз, с цел да прегледат обстановката в Израел и в района.

Министрите ще обмислят отговора и идващите стъпки на Европейски Съюз и ще създадат оценка на помощта за развиване на палестинските територии, написа Българска телеграфна агенция.

Европейската комисия през днешния ден също разгласи, че ще направи оценка на следствията за своята помощ за развиване. " Комисията сега преценя по какъв начин неотдавнашните трагични събития биха могли да повлияят на нашата сегашна и нашата бъдеща помощ за развиване ", съобщи представител на Европейската комисия пред публицисти. " Финансиране от страна на Европейски Съюз поддържа множеството жизненоважни услуги за палестинското население и също по този начин способства към директното финансиране на палестинската власт ", добави той.

Министрите от Европейски Съюз ще се срещнат в град Маскат в Оман, където ще се организира и проведена преди този момент среща на външните министри от Европейски Съюз и Съвета за съдействие в Залива.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР