Жозе Моуриньо коментира, че не се притеснява прекалено много от

...
Жозе Моуриньо коментира, че не се притеснява прекалено много от
Коментари Харесай

Моуриньо: Никога не се притеснявам прекалено много

Жозе Моуриньо разяснява, че не се тормози прекомерно доста от това, че след утрешното посещение на Саутхамптън следва пътешестване до Москва за мач с ЦСКА в Шампионската лига, а в идващите седем мача от всички шампионати имат шест гостувания. “Трудно е, само че това значи, че ще е по-лесно по-късно. Ако в този момент играем с ЦСКА в Москва и Бенфика в Лисабон, по-късно ще играем с тях на “Олд Трафорд”. Ако имаме следващи гостувания, по-късно ще имаме семейства, тъй че в никакъв случай не се тормозя прекомерно много”, разяснява мениджърът на Манчестър Юнайтед.

Португалецът съобщи, че не знае по кое време Пол Погба ще се завърне в игра: “Нямам визия. Това обаче е страхотна опция за други футболисти да играят. Аз им имам вяра, тъй че няма да рева и да броя дните до завръщането на Пол”.

Jose Mourinho on the prospect of six away trips for #MUFC in the next seven games... pic.twitter.com/r1PZgD2ZXB
— Manchester United (@ManUtd) September 22, 2017
Моуриньо похвали представянето на Антони Марсиал: “Виждам огромно израстване при него като човек - в настроенията му, в лицето и езика на тялото. Ако желаете точна дума, тя е благополучие. Той е благополучен. Работи ужасно добре, играе и се пробва да се показа добре. Дори когато влиза като запаса за 10 минути, той се пробва да се любува и да даде нещо на отбора”.

Жозе коментрира, че почитателите би трябвало да са удовлетворени, откакто клубът записва рекордни доходи: “Клубът финансово наподобява в доста мощна позиция и по-добре от всеки път. В същото време тимът се развива освен като резултати, само че и като метод на игра. Когато има връзка сред играчите и почитателите, тимът наподобява по-силен. Феновете на Юнайтед по света имат повече аргументи да се усмихват, в сравнение с в близкото минало”. Премиър лийг 6 кръг, събота 23 септември  Саутхамптън 17:00предстои  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР