Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо иронизира колегите си в

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо иронизира колегите си в
Коментари Харесай

Жозе се заяде с Гуардиола и Венгер

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо иронизира сътрудниците си в Англия Джосеп Гуардиола и Арсен Венгер. Той приказва за своите футболисти, които са с проблемите преди дербито с Манчестър Сити в неделя, намеквайки, че наставникът на “гражданите” не споделя истината. Конкретният случай е този с Давид Силва, за който Пеп изясни, че бил с контузия и е под въпрос за конфликта на “Олд Трафорд”. Испанският халф на Сити даже не попадна в групата за дуела с Шахтьор (Донецк) от Шампионската лига.

“Вие желаете да чуете истината, желаете ли да я чуете? - обърна се Моуриньо към публицистите след края на мача с ЦСКА (Москва) във вторник. - Тя е, че Ерик Байи и Майкъл Карик нямат никакви шансове да играят през уикенда, а Фил Джоунс има. Маруан Фелаини има късмет, Златан Ибрахимович има огромен късмет, а Неманя Матич е контузен, само че сигурно ще играе в дербито. Казвам ви самата истината. Това е истината, нали? Не ви описвам истории за Лаказет и Давид Силва, а ви споделям истината.”

Jose Mourinho has NEVER lost a home game in the Premier League that was played on a Sunday (W22 D12 L0).

This Sunday: The Manchester Derby pic.twitter.com/tQ9uMkm2nE
— City Watch (@City_Watch) December 5, 2017 Жозе загатва Александре Лаказет, тъй като преди миналия конфликт с Арсенал Венгер беше уверил, че нападателят е с контузия и няма да се появи на “Емиратс”. После обаче той изкара цялостни 90 минути.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР