Защитникът на Манчестър Юнайтед Виктор Линдельоф заяви, че първенството на

...
Защитникът на Манчестър Юнайтед Виктор Линдельоф заяви, че първенството на
Коментари Харесай

Линдельоф: Говоря често с Моуриньо

Защитникът на Манчестър Юнайтед Виктор Линдельоф съобщи, че шампионата на Англия е много по-силно от това на Португалия, само че с помощта на мениджъра Жозе Моуриньо съумява да научи нещо ново всеки ден. Бившият бранител на Бенфика стартира мъчно престоя си на " Олд Трафорд ", само че със постоянни игри в последните седмици си заслужи похвали от мениджъра.

" Когато пристигнеш в нов тим, постоянно би трябвало да се учиш. Аз към момента се изучавам, освен това всеки ден и работя крепко, с цел да оказа помощ на отбора ", съобщи 23-годишният швед.

" Говоря постоянно с мениджъра, той се отнася доста добре с мен и мисля, че има доста какво да науча от него и от екипа му. Всички в тима се стараят да ми оказват помощ. Не мога да кажа, че има някой, който да ми оказва помощ повече от другите, тъй като сме доста единни ", сподели още Линдельоф.

" Най-голямата разлика сред тук и Португалия е, че в Манчестър Юнайтед непрестанно те следи целият свят и разяснява всяко едно твое деяние ", добави Линдельоф. Премиър лийг 15 кръг, събота 2 декември  Арсенал 1:3краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР