Joyce се описва като смалена версия на електрически мотоциклет, използващ

...
Joyce се описва като смалена версия на електрически мотоциклет, използващ
Коментари Харесай

Funky Joyce e-moto е за старт в областта на елмоторите

Joyce се разказва като „ смалена версия на електрически мотоциклет, употребяващ висококачествено съоръжение “. Още през септември 2023 година стартъпът за електромобилност Tozz Bike – екипът, основал велосипеда Pipegun през 2021 година, си партнира с Joyce Technology за взаимна разработка на електрически транспортни средства, а грабващият окото Joyce e първият плод на това съдействие. Tozz има нова версия на електрическия велосипед Pipegun, който идва по-късно тази година, до момента в който основаният в Истанбул Juice евентуално е най-известен със своята спортна електрическа кола One.

За Joyce партньорството погледна обратно към стила от 90-те години за дизайнерско ентусиазъм. „ Той има мощно изглеждащо тяло, което стои сред кросовите мотоциклети и гранд турърите “ - изясняват от Tozz в прессъобщение - „ Визуалната хубост на мотоциклета е подчертана с живи цветове и подчертана в допълнение с висококонтрастни стикери. “

e-moto може също по този начин да вдъхне живот на мобилно празненство с помощта на вградения Bluetooth високоговорител, до момента в който грациозен изскачащ фар включва RGB светодиоди, с цел да усъвършенства настроението. „ Смалената версия на електрически мотоциклет “ също употребява и ДНК на ebike. „ Използването на висококачествени елементи за електрически колела ще разреши на крайните консуматори да доближат до аварийни елементи и да поддържат мотора по-лесно след гаранционния интервал “ - споделя съоснователят на Tozz, Бурак Казар.

„ Когато се вземе поради високата продуктивност, този метод ни разрешава да създадем печелившо решение за нашите клиенти. Една подценена, само че значима тематика е, че производството на специфични елементи и принадлежности за всеки план основава голяма загуба на сила. С този метод спестихме доста количество сила. "

Списъкът с съставни елементи на ebike стартира със 750 Вт мотор на главината откъм гърба за до 80 Нм въртящ миг и оптималната скорост от 45 км/ч – данни по-скоро за градска приложимост, в сравнение с изцяло развъртян електрически пътен мотор. Мощността ще бъде лимитирана до 250 Вт в Европа, а скоростта до 25 км/ч, в сходство с локалните разпореждания. Сменяемата батерия обезпечава пробег до 45 км с едно зареждане, само че може да се добави втора за двойно повече.

Машината е с 20-инчови дебели гуми за ebike, стоманеното шаси е обгърнато в полипропиленова каросерия, стъпенките за краката на пасажера и лидера са инсталирани на квадратна рамка, окачена ниско, вилката и задният амортисьор оказват помощ за изглаждане на неравни терени, дисковата спирачка обезпечава несъмнено прекъсване а дребен екран върху " резервоара за гориво " дава данни за пътуването с един взор.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР