Животът в Русия и света, тяхното бъдеще, предстоящите президентски избори

...
Животът в Русия и света, тяхното бъдеще, предстоящите президентски избори
Коментари Харесай

Путин на годишната пресконференция: С Тръмп си говорим на малки имена

Животът в Русия и света, тяхното бъдеще, идните президентски избори през март, Украйна, армията, Съединени американски щати, Сирия и Северна Корея - това бяха главните тематики в последната огромна годишна конференция на Владимир Путин в границите на сегашния му мандат. Той призна, че няма действителни съперници за поста.

 © Българска телеграфна агенция
Русия насочена към бъдещето, с гъвкава политическа система, стопанска система, учредена на високите технолотии и висока продуктивност на труда, с развити инфраструктура, обучение и опазване на здравето, това разказа Путин в отговор на въпрос защо ще работи при възможен идващ мандат.
Владимир Путит - президент на Русия: Всичко би трябвало да е ориентирано към повишение приходите на жителите.
Държавният глава разчете на афиш надпис бай-бай Путин.

Това са компликациите на превода. Това е на татарски и значи бай Путин, дядо Путин, по този начин ви назовават децата в нашата република, изясни момиче.
Опозицията би трябвало да излезе с ясни и разбираеми стратегии за положителни дейности и решение на проблемите, отговори Путин на кандидат-президента Ксения Собчак. Като публицист тя попита дали властта се опасява от почтена конкуренция и се базира на личен горчив опит и ориста на опозиционера Алексей Навални.

Владимир Путин, президент на Русия: Искате ли у нас по площадите да тичат десетки като Саакашвили, тъй като този, който споменахте е Саакашвили, само че в съветско издание. Нима желаете такива като него да дестабилизират страната, да прекосяваме от Майдан в Майдан, да има опити за държавен прелом. Всичко това към този момент сме го претърпели и съм безусловно сигурен, че множеството хора не желаят това и няма да го допуснем.
Русия ще подсигурява сигурността си, без да се включва в нова оръжейна конкуренция, Съединени американски щати не би трябвало да употребяват мощ против Северна Корея, Вашингтон е пълновръстен участник в разрушение на украинската рецесия - това са единствено част от изразените външнополитически позиции.

Опонентите на Тръмп измислят истории за връзки с Русия, с цел да показват работата му като нелигитимна, означи Путин и разказа връзките с американския си сътрудник.

13-ата огромна конференция на Путин за 18 години на власт продължи 3 часа и 40 минути, в които той отговори на повече от 55 въпроса.

 Путин за първи път ще се кандидатира за идващ мандат независимо Путин за първи път ще се кандидатира за идващ мандат независимо
Владимир Путин за първи път ще се кандидатира за идващ мандат независимо, без формалната поддръжка на политическа партия.Това заяви президентът...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР