Животът в динамичния град предлага много възможности, но силното замърсяване

...
Животът в динамичния град предлага много възможности, но силното замърсяване
Коментари Харесай

Най-деликатната грижа за косата от природата

Животът в динамичния град предлага доста благоприятни условия, само че мощното замърсяване има директно отражение върху косата ни и постоянно посягаме към по-силни шампоани, с цел да сме сигурни, че ще отмият всички нечистотии. Това обаче може да има пагубно въздействие върху хората с по-чувствителен скалп и да докара до раздразнения и нежелани реакции.

С мисъл за деликатната кожа на главата, RENE FURTERER  основават серията NATURIA , която включва 100% натурални органични съставки. Серията NATURIA e подобаваща за цялото семейство и за деца над 3-годишна възраст. Без проблем могат да са част от всекидневната грижа, като продуктите са подобаващи за всеки вид коса ( в това число тънки, деликатни коси ).

Naturia Ултра – гальовен мицеларен шампоан без сулфати

Този извънредно гальовен шампоан за честа приложимост почиства дейно всички видове коса, даже деликатните. Базиран на мицеларна технология, той съвършено отстранява замърсяванията, като в същото време се преценява с салдото на скалпа. Флоралната вода от органична лавандула и маслото от органически рицин се сплотяват в сърцето на формулата за доста нежно експертно разчистване. Истински източник на наслаждение за сетивата с помощта на 100% естествения си флорален мирис и деликатната си пяна, той е подобаващ за цялото семейство и за деца над 3-годишна възраст.

Може да се употребява в композиция с ритуалите за грижа на René Furterer. Формула с 98% натурален генезис. Опаковаката е с мисъл към природата е и биоразградима. Не съдържа силикон. С нежните си съставки, деликатно и дейно почиства от замърсявания, с помощта на мицеларната технология. Възвръща лекотата и гъвкавостта на косата. Тя става мека, еластична и лека.



Naturia Балсам за разплитане Rene Furterer

Тази сертифицирана органична грижа за разплитане за всички видове коса работи незабавно и разплита, без да утежнява косменото влакно. Експертната му формула с органична флорална вода от лавандула и органично рициново масло го трансформира в съвършен артикул за ежедневна грижа за косата на цялото семейство и деца над 3-годишна възраст.



Млечен и внимателно ароматизиран, той се разтапя в косата, с цел да я овлажни и разплете незабавно. Красива, здрава, мека и блестяща, косата е лека и съвършено разплетена. Не е належащо да чакате известно време, преди да го отмиете, защото има неотложно деяние грижа за косата без време за деяние и е елементарен за изплакване. Така спестяваме време преди динамичния ден, без да вършим компромис с грижата за косата, като й подаряваме най-хубавото!



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР