Живот без права, публични унижения и множество ограничения - това

...
Живот без права, публични унижения и множество ограничения - това
Коментари Харесай

Бритни Спиърс прави разтърсващи разкрития в биографичната си книга

Живот без права, обществени унижения и голям брой ограничавания - това са част от тестванията, на които е била подложена попзвездата Бритни Спиърс. Изненадващи разкрития и детайлности към сянката, надвиснала над живота ѝ, певицата прави в биографичната си книга " Жената в мен ".

Премиерата на дълго чаканите записки е през днешния ден и разсъни огромен интерес по целия свят. Публикуването им идва съвсем две години откакто изпълнителката беше освободена от 13-годишно забраняване. Разпореденото от съда наставничество, основано и следено от татко ѝ Джейми Спиърс, управляваше персоналния живот, кариерата и имуществото ѝ от 2008 година до 2021 година Тези ограничения ѝ бяха наложени след тежък прочувствен срив.

В биографията си Спиърс съпоставя живота си с капан. По думите ѝ години наред е живяла без съществени човешки права. Тя споделя по какъв начин в продължение на 13 години нямала право да вижда двамата си сина без утвърждение. Шофьорската ѝ брошура е била отнета, не ѝ било разрешено даже да се къпе сама. Изпълнителката написа, че е била връзвана на болнични носилки и принуждавана да приема медикаменти срещу волята си. Не е могла да пие чай и кафе или да избира с какво да се храни. Била ѝ сложена и противозачатъчна серпантина, а когато е поискала тя да бъде отстранена, получила отвод. Това са единствено част от кошмарите, през които изпълнителката е минала и споделя в записките си.



Въпреки че настойничеството беше анулирано преди две години, разказите на певицата разкриват, че тя към момента не се усеща щастлива.

„ Мигрените са единствено една част от физическите и прочувствени вреди, които имам в този момент “, написа Бритни. „ Не мисля, че фамилията ми схваща същинската щета, която са предизвикали ".

Спиърс написа в биографията си, че поредност от мрачни събития я тласнали до ситуацията, в което била сложена. Тя счита, че всяко изменничество и обществено оскърбление е асъдействало за нейното положение.

Всичко почнало още през 1998 година, когато избухва в поп класациите и става сензация за една нощ, само че голяма част от хората са я подценили.

„ Изглежда никой не може да ме счита за по едно и също време привлекателна и способна “, написа тя.



Спиърс споделя още, че постоянно е упражнявала креативен надзор над песните си, само че все пак е била инфантилизирана. Разказите ѝ изобличиха, че години наред е поддържала неестествен облик на целомъдрено момиче от провинцията – макар че била постоянен пушач от 14-годишна възраст и изгубила девствеността си почти по същото време.

Един от най-разтърсващите моменти в записките ѝ е разобличаване за медицински аборт по време на връзката ѝ с Джъстин Тимбърлейк.



41-годишната Спиърс написа, че бременността е била изненада, само че е желала да задържи бебето и се е съгласила на аборт по гледище на артиста.

„ Обичах Джъстин толкоз доста. Винаги съм очаквала един ден да имаме семейство - написа Спиърс. Но Джъстин несъмнено не беше удовлетворен от бременността. Той сподели, че не сме подготвени да имаме бебе в живота си, че сме прекомерно млади ", споделя още тя.



Ако решението е било единствено нейно, певицата признава:

„ Никога нямаше да го направя. И все пак Джъстин беше толкоз сигурен, че не желае да става татко. “

Този интервал от живота си Бритни разказва като едно от най-мъчителните неща, които е преживявала.

Въпреки психическата контузия попзвездата се връща на сцената и продължава да работи, само че това събитие става мотив за сериозен напън над нея. През 2007 година, разтърсена от гибелта на вуйна си и страдаща от следродилна меланхолия, Спиърс влиза във фризьорски салон и реже косата си. Певицата написа, че посредством тези дейности е демонстрирала гнева си към света, само че точно те са станали решаващи за нейното бъдеще. Вместо да се възприема като акт на мощ или протест, подстригването на Спиърс беше употребявано като доказателство за неустойчивост и слагането ѝ под наставничество на татко ѝ.

За него тя написа с голяма доза яд. Спиърс разказва татко си като пияч и провален предприемач, „ безразсъдна “ и „ студена “ фигура.

Един дребен подробност от новия ѝ живот акцентира какъв брой сив е станал нейният свят:

„ Сега още веднъж мога да хапвам шоколад “, написа тя.

„ Време е да не бъда някой, който другите хора желаят. Време е в действителност да намеря себе си “. откровена е певицата.



Снимки: Българска телеграфна агенция

Автор: Ния Прелджич


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР