Живко Запрянов заклал изгората си Боряна Иванова в харманлийското село

...
Живко Запрянов заклал изгората си Боряна Иванова в харманлийското село
Коментари Харесай

Живко заклал жена си, след като й пропил надника

Живко Запрянов заклал изгората си Боряна Иванова в харманлийското село Браница, откакто предходната вечер изпил надника й. Това стана ясно през днешния ден в залата на Темида. Хасковският областен съд наложи на 33-годишния мъж най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ".
След като взел парите на Боряна, Живко се напил в локалната механа. Тя пък му се разсърдила и го напуснала. На идващия ден 28-годишната жена отишла да работи на картофената равнища в местността Цигански мочур. Полуизтрезнелият Запрянов отишъл да дири половинката си, дружно с 8-годишния й наследник, който е от различен мъж. На къра двамата се скарали. Мъжът извадил нож и почнал да мушка жертвата си пред очите на детето й. Двама полски служащи се пробвали да спрат килъра. През това време Боряна се отскубнала и побегнала. Запрянов заплашил с ножа си и опиталите се да го озаптят. Те се отдръпнали. Той догонил младата жена, повалил я на земята и траял да я дупчи с ножа.
Прокурорът Петър Мидов заяви, че по тялото на жертвата имало 6 прободни рани. Когато Живко се спрял, хванал за ръката сина на жертвата си и двамата се прибрали вкъщи. Там килърът се преоблякъл и се скрил у собствен другар. Междувременно служители на реда със следово куче тръгнали да дирят Иванов и след 4 часа го арестували.
" Много се оправдавам, бях сърдит, скърбя ", сподели пред арбитър Йонко Георгиев 33-годишният Живко. Той е необразован и когато бил изтрезнял, се препитавал като чобанин. Повдигнатото му обвиняване за съзнателно ликвидиране, осъществено по изключително непосилен метод. Предвиденото наказване по този член е от 15 до 20 година решетки, доживотна килия или пожизнен затвор без право на подмяна./Марица  
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР