Живият вибратор на детронирания социален министър Деница Сачева – Ричард

...
Живият вибратор на детронирания социален министър Деница Сачева – Ричард
Коментари Харесай

Вибраторът” на Сачева Ричард Алибегов се оказа доносник на Бойко Борисов в схемите с изнудване на бизнесмени

Живият вибратор на детронирания обществен министър Деница Сачева – Ричард Алибегов, е писал доноси до Бойко Борисов в схемите за изнудване на предприемачи, прикрити зад обвинявания за събаряне на държавното управление на хунтата и „ държавен прелом “, разкри Narod.bg.
Дългокосият началник на кръчмарската асоциация, който отдавна опъва бръчките на Сачева, докладвал на Баце, че топ ресторантьорът Веселин Денков – Весо Брадата бил измежду хората, които финансирали всенародните митинги предишното лято.
Името на Алибегов изплува от записи, които популяризира от дамата до Весо Брадата – Ивайла Бакалова, с цел да покаже какво стои зад 9-месечния арест на Веселин Денков.
На СРС-то някогашният консултант на Мутрата Яне Янев се среща с неуточнен човек, който го записва със скрита камера. Янев споделя, че „ водещата версия за всичко, което е тръгнало, идва от това, че вашият човек е взаимодействал с Божков и даже е пращал хора на митингите. Това е записано едно към едно в бележка към отчет на ДАНС “, споделя Янев.
От записа се вижда че диалогът е записан евентуално на паркинг. Янев е запитан: „ Това да не би да е по доноса на Ричард? “
„ Ричард попада като лице под прикритие, дава отговор Яне Янев. Но освен от него е информация.
Тази версия стартира да се тиражира доста настойчиво 3-4 месеца преди задържането. Като при един отчет при Борисов, когато той вика шефовете на служби и основния прокурор, му се рапортува, че Веско доста съществено е подвластен от Божков и ще играе с него на избори “, споделя още Янев.
Не оказва се кой е Ричард, само че източник на Narod.bg удостовери, че се има поради любовникът на Деница Сачева – Ричард Алибегов – ръководител на Българската асоциация на заведенията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР