Живеем във времена, в които сякаш няма нищо свято и

...
Живеем във времена, в които сякаш няма нищо свято и
Коментари Харесай

Грозна постъпка: защо се подиграха с бебето на Парис Хилтън?

Живеем във времена, в които като че ли няма нищо свято и никой не е предпазен от неприятен коментар и недостоен хейт. Дори децата...

Парис Хилтън може да удостовери това, откакто 9-месечният ѝ наследник стана обект на неприемливо грозни мнения в обществените мрежи, откакто Хилтън показа негови фотоси.

Гордата майка разгласява два фрагмента с дребния Финикс, на които го държи в обятията си, само че вместо да провокират трогване, фотосите бяха заляти с ужасни мнения във връзка външния тип на детето.
                             

Мнозина означиха, меко казано нетактично, че бебето има " прекомерно огромна глава ", а някои даже се усъмниха, че страда от заболяване - " Това дете има енцефалит, заведете го на лекар ", гласеше един от грозните мнения под фотографията. Отдолу се изредиха и още " вероятни диагнози " и грозни мнения, които даже не желаеме да споделяме, тъй като е ужасяващо да се приказват сходни неща за малко дете.

Парис Хилтън не остана безмълвна и напълно резонно отбрани детето си с коментар:

" Има толкоз заболели и извратени хора на този свят. Моето ангелче е изцяло крепко. Разбира се, че е бил на прегледи и е напълно здрав, просто има по-голям мозък. "
                             

Малко по-късно Парис направи и изказване в Instagram профила си, което гласи следното:

" Неизбежно е да получаваш всевъзможни мнения, когато си известна персона, само че да говорите за детето ми, да го обсъждате по този начин... това е просто недопустимо. Независимо за чие дете се отнася. Всички тези мнения ме нараняват повече, в сравнение с мога да опиша. Винаги съм се старала към мен да царува мир, обич, приемане и съгласие и чака същото в подмяна. Финикс е целият ми свят и най-голямата благословия. Всеки ден ми припомня кои са същински значимите неща в живота. Трудно ми е да приема, че има хора, които се възползват от неговата непорочност. Надявам се хората да зпаочнат да бъдат по-мили и съчувствени. "
                             

В началото на годината 41-годишната Парис разкри, че е станала станала майка за първи път, а бебето е износено от сурогатна майка. Това е първо дете за нея и брачна половинка ѝ Картър Реум. Двамата подписаха брак през 2021 година след повече от две години връзка. 

Хилтън разкри пред Glamour, че е  решила да употребява сурогатна майка, защото има развъртян боязън от доктори и от раждане.  „ Просто съм толкоз уплашена…раждането и гибелта са двете неща, които ме плашат повече от всичко на света. "  – каза тя.
                             

Парис замразила яйцеклетките си по съвет на приятелката си Ким Кардашиян и в действителност е възнамерявала сама да има дете, преди тя и Картър да се срещнат. Когато двамата сключили брак, решили да имат деца дружно.  По време на ковид локдауна замразили ембриони и към момента имат задоволително, с цел да имат доста деца в бъдеще.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР