Живеем в златния век на развитието на смарт технологиите и

...
Живеем в златния век на развитието на смарт технологиите и
Коментари Харесай

Смарт музикални решения от LG за най-отдадените фенове на умните решения за своя дом

Живеем в златния век на развиването на смарт технологиите и LG Electronics (LG) решително взе участие в този напредък посредством създаването на все по-нови и новаторски решения за интелигентен дом, който да обезпечава улеснение, комфорт и успокоение за един по-добър живот. Дългогодишният опит на компанията в този бранш им дава опция да прибавят смарт функционалности към артикули от разнообразни браншове, с цел да повлияят позитивно на всеки аспект от живота на потребителите си – без значение дали става въпрос за улеснение на домакинските отговорности да вземем за пример посредством новаторски решения за грижа за прането, или пък за развлечение посредством смарт аудио решенията им.

Интелигентната домашна автоматизация разрешава на потребителите да се възползват от високотехнологична функционалност и разкош. Развитието на технологиите продължава да се уголемява дружно с опциите за автоматизация на дома, с цел да направи живота по-лесен и по-приятен. За приятната част LG се грижи посредством новаторски аудио решения – от безжични слушалки, регистриращи средата, в която се намира потребителят, до сложни системи за домашно кино. Аудио системата LG XBOOM CM2460 да вземем за пример се отличава с елементарен надзор от мобилно устройство, което включва с изключение на общоприетите ръководства на тон и смяна на музиката, и ръководство на специфичните резултати, които системата предлага, без да се постанова потребителят да напуща дансинга.

Нещо повече, тази умна система „ усеща “ притежателя си в стаята, посредством вписване на мобилното му устройство и автоматизирано е в подготвеност да получи аудиосигнал от него. Партито може да стартира незабавно, откакто потребителят изпрати музика към LG XBOOM CM2460 без директен физически контакт. Възможността да се реализира надзор от три разнообразни устройства дава опция и на други присъстващи да изпращат музика към системата, като връзката е едновременна. Разбира се, системата поддържа и общоприетите способи на възпроизвеждане посредством USB или компактдискове за феновете на колекционерски сбирки.

LG XBOOM CM2460 може да се синхронизира непосредствено посредством Bloetooth към систематичния тв приемник LG безкабелно за оптимално улеснение и хармония. По този метод, всеки консуматор може да сътвори вкъщи си елементарно домашно кино за незабравими уютни вечери. Свързвайки продуктите си, марката усъвършенства зрителското преживяване като дава по едно и също време висококачествена картина и замайващ тон, и двете качества доближавайки фена оптимално до огромния кино екран.

Факторът за улеснение при системата, както и останалите смарт артикули от LG, е голям. Силата на опцията да направляваме функционалностите на дома си от разстояние не е за подценяване и с изключение на комфортна, тя икономисва доста време и може да бъде извънредно енергийно ефикасна съгласно метода, по който миксът от умни уреди се употребява. Така да вземем за пример, може да се управлява отоплението вкъщи, успеваемостта на циклите при пране и сушене, готварската техника и други

Разгледайте и други решения на LG за висококачествено предаване на музиката и оптимален комфорт в всекидневието:.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР