Живеем в свят на прогресивни технологии, но понякога все още

...
Живеем в свят на прогресивни технологии, но понякога все още
Коментари Харесай

Строго забранено: НЕ говорете на тези 11 теми с партньора си!

Живеем в свят на прогресивни технологии, само че от време на време към момента следваме старите правила във връзките. Например си забраняваме да обсъждаме избрани обстановки. Сега ще ви покажем какъв брой нещастни могат да бъдат хората с секрети. Но някои неприятни неща е по-добре да бъдат обсъждани.
1. Здраве
Не си хипохондрик единствено тъй като се чувстваш зле, само че не се и прави на вечен. Позволи на колегата ти да ти помогне, тъй като и двамата сте от един тийм. И постоянно може да се подкрепяте.

2. Интимни моменти
Нормално е когато човек не знае какъв е казусът му, да не може да го реши. Но пък доста двойки считат, че половите им проблеми ще се решат от единствено себе си. Но те няма... Затова за тях би трябвало да се приказва намерено, колкото и да ви е позор.

3. Вашите странни привички
Всеки си има такива. Някои хора са срамежливи, някои харесват комикси, други си играят с ЛЕГО и така нататък Вашият обичан най-вероятно също има такива странности. Вие може да имате повече общи неща, в сравнение с допускате.

4. Различия по тематиката за децата
Разбира се е мит, че всеки обича деца. Може да отложите диалозите за семейство, в случай че не сте подготвени. Но в случай че имате солидно мнение по въпроса, по-добре го споделете с колегата си.

5. Финансови проблеми
„ Нямаме пари. “ „ Не е нужно да купуваме това в този момент. “ Някои хора се срамят да приказват за тези неща, с цел да не наподобяват алчни. Но е значимо да обсъждате бюджета със фамилията си, употребявайки верните думи.

6. Провалите на колегата ви
Не е належащо постоянно да обвинявате колегата си, само че е би трябвало да обсъждате положителните и неприятните неща с почитание един към различен, а не да го задържате за себе си.

7. Правилният метод да бъдете сами
Всеки има правото да бъде ленив понякога. Понякога имаме потребност да останем уединено с мислите си. Трябва да разберем, че фразата „ Искам да си умря “ не е равна на „ Не те обичам повече. “

8. Лични проблеми
Няма подозрение, че на никой не му харесва, когато му повтарят една и съща история още веднъж и още веднъж. Но тишината утежнява нещата. Има тънка линия сред сдържаността и нежеланието да нараниш някого.

9. Родители
Хубаво е, когато достигнеш до компромисна точка с родителите на колегата си. Но в случай че имаш възприятието, че те желаят да управляват живота ти, не се опасявай да изкажеш терзанията си. Припомни на колегата си (и на себе си), че и ти си имаш лично семейство, а не фамилен клан.

10. Планове за бъдещето
Не би трябвало да следваш „ верния “ сюжет, в случай че не пасва на фантазиите ти. Ненужните жертви са нещо неприятно и за двама ви. Искаш ли да промениш живота си? Сподели това с колегата си. Ами в случай че той желае същото? Ако не, може да обсъдите и други разновидности.

11. Проблеми с външния тип
Щастливата връзка и рецензиите към външния тип не вървят дружно. Разбира се, всеки харесва естетиката и добре изглеждащите хора. Но ти обичаш колегата си не поради външния му тип. Помни, че твоят сътрудник също следва правилото „ Не съди книгата по корицата ѝ. “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР