Жестокото убийство на жена, чието тяло беше открито в багажник

...
Жестокото убийство на жена, чието тяло беше открито в багажник
Коментари Харесай

Приятел на задържания за убийството на жената, открита в багажника: Имало е и други оплаквания от жени за тормоз

Жестокото ликвидиране на жена, чието тяло беше намерено в багажник на лек автомобил, е било поради персонален спор. Вече има и арестуван - 34-годишният Калоян, който е бил неин сътрудник. Двамата са имали и връзка. Тя е споделяла на близки другари, че той я е тормозил, само че формален сигнал от нея не е подаван в Министерство на вътрешните работи.

Снощи сред 19-20 часа е намерено тялото на Кристина. Тя е била простреляна в багажник, който бил запечатан с полиуретанова пяна. Жената е на 32 години, работила е в един от мобилните оператори. Предполага се, че килърът е неин сътрудник, с който са имали любовни връзки.

Мъжът е арестуван, така като жената е оставила записка в бюрото си на работа с името на човек, който да потърсят, ако се случи нещо с нея. Името на този човек съответствува със арестувания в региона на метростанция " Ломско шосе "  - Калоян. Той е бил с жена в колата, която се е показала за военна, само че не е знаела защо става дума.

Изоставената кола се намирала в региона на автосервиз. По думите на един от чиновниците в автосервиза, който е и непосредствен другар на посочения за палач на Кристина, колата, в която е открита дамата, е на Калоян, а други дами, с които е имал връзка, са подавали сигнали за тормоз против него.

" Имало е и други недоволства от дами за тормоз. Преди 5-6 години мислех, че връзката им е завършила, само че, може би не е била, тъй като очевидно я е тормозил. Странно е, че колата с натрупа е оставена пред сервиза. Не имах вяра до последно, мислех, че е отвлечена и че всичко ще се оправи. Той се свърза с мен в сряда, сподели, че е обезпокоен, тъй като преди е осъждан за такова нещо и в този момент проверяват тъкмо него. То си е имало индикации, а и жертвата си е споделила, че се тормози тъкмо от този човек ", сподели приятел на обвинения пред Bulgaria ON AIR.

" Явно се е оплакала в понеделник, той във вторник е арестуван ", сподели още мъжът. 

" Миналата неделя видях Кристина, приказваха дори със снаха ми. Тя има момче на 9 години, през днешния ден то има рожден ден. Тя живееше с приемните си родители. От дребна я познаваме, добър човек беше, доста добър ", споделя непосредствен на фамилията.

Образувано е досъдебно произвеждане, а служебният вътрешен министър Иван Демерджиев, съобщи, че формален сигнал към Министерство на вътрешните работи от убитата жена не е подаван. Тя обаче е потърсила помощ от неправителствена организация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР