Жертвата на големия секс скандал, който разтърси родния футбол -

...
Жертвата на големия секс скандал, който разтърси родния футбол -
Коментари Харесай

Съдийката Теодора Тодорова разкри: Ангел Стоянов ме караше ме да се събличам пред него, заплашваше ме!

Жертвата на огромния секс скандал, който раздруса родния футбол - кандидат-футболната съдийка Теодора Тодорова описа детайлности към офанзивите на регионалния началник БФС в Монтана – Ангел Стоянов. Тя показа за какво и по какъв начин е работила и изрази разочарованието си от неналичието на поддръжка и схващане в първите дни след експлоадирането на абсурда.

" От самото начало той беше мъж, който просто желае връзка с жена. После се трансформира в мой началник. От него ми зависеше специалността. Мечта ми е да съм футболен арбитър, а около футбола се срещнах с Ангел Стоянов. Той беше ръководителя на Областния съвет на БФС в Монтана.

Понеже не се познавахме и не знаеше по какъв начин ще отвръщам, стартира с нещо от сорта " доста си забавна като персона... ", " за теб може да се измисли нещо... ". Тогава брачният партньор ми сподели - Този те смъква и ще имаме проблеми с него.

Издържах без неточност теста, само че нарядите и излизането на терен зависеха от него. Не бях пусната нито един път, а той сподели,, че повода е, че съм обвързана с клуба. Това е по този начин, само че и други съдии бяха обвързани по този метод, а за тях не беше проблем. Причината е, че толкоз месеци не получи това, което желае. Каза ми какво е то на длъжностен обяд - желае неангажираща полова връзка, на което останах безмълвна. Той усети терзанието му и ми даде период да си помисля. Започна да ми звъни и да ми написа СМС-и. Заплаши ме, че съм остаряла, с цел да стана арбитър.

Много внимавах къде се виждаме с него, желаех да има други хора в близост. Разбрах, че колкото съм по-груба с него, толкоз повече спънки ще ми основава. Започна да ми постанова душевен тормоз. Искаше да измервам оборудването пред него.

Прибирах се разплакана у дома и това отношение стартира да ми омръзва. През ден ми искаше фотоси (голи), които отказвах да върша. Знаеше, че не го спирам, тъй като съм подвластна.

Много бях засегната от всички мнения, откакто разкрих цялата история. Започнаха да ме упрекват, само че никой не обърна внимание на злоупотребата му със служебно състояние. Жертва съм. Българките са склонни да си мълчат за такива неща, тъй като ги е боязън да се опълчат против индивида с власт. Може би ги е боязън, че обществото няма да ги поддържа ", описа футболната съдийка Теодора Тодорова пред камерата на Нова телевизия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР