Жертвата на Джефри Епщайн Вирджиния Робъртс Джуфре твърди, че мениджърът

...
Жертвата на Джефри Епщайн Вирджиния Робъртс Джуфре твърди, че мениджърът
Коментари Харесай

Хедж финансиращият милиардер Глен Дъбин е бил първият човек, жертва на Епщайн, който твърди, че Гислейн Максуел я е изпратила да прави секс с: документи

Жертвата на Джефри Епщайн Вирджиния Робъртс Джуфре твърди, че мениджърът на хедж фонд милиардер Глен Дъбин е първият човек, който Гислейн Максуел я е инструктирал прави секс с - и също по този начин твърди, че е имала полов контакт с наследника на Hyatt Hotels Томас Прицкер, съгласно неотдавна незапечатани правосъдни протоколи.

Giuffre свидетелства, че Максуел й е споделил да даде на Дъбин, съосновател на Highbridge Capital Management, еротично известие, което съгласно нея е евфемизъм за секс, съгласно нейните показания от 2016 година, подадени късно в сряда.

„ Когато споделят масаж, това значи еротично, нали? Това е техният термин за това “, сподели Джуфре. „ И аз ви споделям, че Гислейн ми сподели да отида при Глен Дъбин и да му направя масаж, което значи секс. “

Giuffre добави, че Dubin е първият човек, при който се твърди, че Максуел я е изпратил, откакто е приключила образованието си за масажистка и е почнала работа за Epstein.

„ Знам, че Глен Дъбин беше първият “, сподели тя в показ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР