Жертва на побой дава парична награда, за информация за нападателите

...
Жертва на побой дава парична награда, за информация за нападателите
Коментари Харесай

Жертва на побой обяви възнаграждение за информацията за нападателите си

Жертва на побой дава парична премия, за информация за нападателите си.  Явор Фичев от София, преди 6 месеца е бил атакуван в дома му от двама маскирани мъже. С днешна дата нападателите към момента не са арестувани, макар че полицията популяризира техни фотоси през месец септември. 
Прочетете още
На седми април тази година Явор Фичев отваря вратата на дома си на двама, по негови думи, непознати мъже.  „ Бях атакуван от две лица, маскирани, които звъннаха на вратата и се показаха за престъпна полиция. Те ме вързаха със свински опашки, проснаха ме на земята и започнаха да ме бият през това време. Повиках съседи за помощ и двамата причинители се изплашиха и избягаха ”, споделя мъжът.

По думите на Явор той по никакъв метод не е предизвикал експанзията против него. „ Имах голям брой хематоми по главата и охлузвания, направена е и здравна експертиза в Александровска болница ”, спомня си битият.

През месец септември полицията популяризира фотоси на двамата нападатели. Все още обаче самоличността на причинителите не е открита. Явор разгласи 1000 лева парична премия за самоличността на двамата. Смята, че биячите са изпратени от някогашната му другарка.

Екипът ни потърси въпросната жена, само че тя отхвърли коментар за случилото се. От Столичната дирекция на вътрешните работи оповестиха пред Нова телевизия, че работата по установяване  на самоличността на двамата нападатели продължава. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР