Женският волейболен шампион Марица (Пловдив), който спечели за девети път

...
Женският волейболен шампион Марица (Пловдив), който спечели за девети път
Коментари Харесай

Шампионките при кмета

Женският волейболен първенец Марица (Пловдив), който завоюва за девети път Купата на България, сподели трофея в Община Пловдив. Състезателките от тима, треньорите и мениджърът на клуба Борис Халачев бяха признати в заседателната зала от кмета на Пловдив Костадин Димитров. На събитието участваха и ръководителят на Общинския съвет Атанас Узунов и заместник-кметът по спорт и юношески действия Николай Бухалов.

„ Уваажение към всичко, което вършиме за спорта и за Пловдив. Много е значимо, когато положените от състезателите старания се правят оценка, тъй като това ги стимулира за още по-големи триумфи. Браво на девойките и на треньорите. Вие се превръщате в легенда. Пловдив се гордее с Вас “.

С тези думи кметът на Пловдив Костадин Димитров посрещна победителките от ВК „ Марица “.

„ За нас е чест, че донесохме поредна купа за Пловдив. Ще продължаваме да пишем история. Благодаря на Община Пловдив за поддръжката, която ни оказва “, уточни мениджърът на клуба Борис Халачев.

Председателят на Общинския съвет Атанас Узунов уточни, че е един от най-големите почитатели на женския волейболен тим.

„ Напълнихте ми душата, до момента в който Ви гледах в мачовете в Унгария и София “, добави Узунов и пожела на отбора да реализира задачите си.

Заместник-кметът Николай Бухалов също адмирира състезателите за купата.

„ Марица “ се трансформира в институция във волейбола през годините. Отборът заслужава всичко, което реализира. Само напред и нагоре! “, пожела заместник-кметът на спечелилите.

След края на брифинга всички си направиха обичайна фотография с трофея пред постройката на Общината.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР