Женският ни отбор по биатлон остана без двете си най-добри

...
Женският ни отбор по биатлон остана без двете си най-добри
Коментари Харесай

Водеща биатлонистка се отказа от спорта

Женският ни тим по биатлон остана без двете си най-хубави състезателки в последното десетилетие, осведоми " 24 часа ". Емилия Йорданова се сбогува с най-успешния ни зимен спорт, а Десислава Стоянова ще пропусне идващия сезон.
 Красимир Анев си пожела повече пари за биатлона
На 5 май Йорданова навърши 30 година Тя е решила да приключи спортната си кариера и да се ориентира към персонален план. 19-о място е най-предното класиране на Еми в международната купа. Тя обаче ще бъде запомнена със страхотните първи постове в щафетите, в които се представяше доста добре и постоянно влизаше измежду първите 10.

Освен Йорданова с биатлона се разделиха още Любомира Пехливанска и Димитър Парталов.

Стоянова пък ще пропусне сезон 2019/2020 поради щастливо събитие, което следва да се случи. 27-годишната Деси чака бебе от съотборника си в националния тим на България Димитър Герджиков.

Годежът сред момичето от Берковица и чепелареца бе разгласен по доста приветлив метод преди старт от Световната купа в Поклюка през декември 2016 година Дикторът заяви за него при представянето на дамската ни щафета.

Отсъствието на Йорданова и Стоянова отваря забележителна дупка в женския ни народен тим. Подготовка започнаха Даниела Кадева, младите Милена Тодорова и Мария Здравкова, както и трениращата независимо Дафинка Коева. Първият лагер на Белмекен започва на 6 юни.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР