Женската анатомия е необикновена. Често жените изпитват притеснения да говорят

...
Женската анатомия е необикновена. Често жените изпитват притеснения да говорят
Коментари Харесай

11 факта, които трябва да знаете за вагината

Женската анатомия е невероятна. Често дамите изпитват терзания да приказват за нея, а не би трябвало. Важно е да се пита, да се знае и да се споделя. Ето няколко обстоятелството за вагината, които всяка жена би трябвало да знае:

1. Има към 8000 нервни окончания в региона на клитора, до момента в който пениса има единствено 4000. Ето за какво, тази дребна повърхност от женското тяло, се смята за най-чувствителната ерогенна зона.

2. Мощните чувства могат да се популяризират в цяла тазовата област на дамата, като засягат 15 000 други нервни окончания.

3. Вагиналните мускули могат да се разширят до 200% по време на сексуален акт или раждане.

4. Вагината е задоволително мощна, с цел да ограничи проникването на пениса или неговото отдръпване. Рядко срещано е, само че е изцяло допустимо, по време на сексуален акт, пенисът да се заклещи във вагината. Състоянието се назовава „ penis captivus “.

5. Вагината има способността да се самопочиства благодарение на естествени тайни. Ето за какво е доста значимо каква интимна козметика употребявате, защото тя може да повлияе на здравословния баланс на бактериите и равнищата на рН.

6. Вагините (и вулвите) се разграничават по форми, размери и цветове. Ето за какво не съществува такова разбиране като стандарт за вагина.

7. Вагината може да се поти, без значение дали спортувате или на открито температурите са високи. Затова е значимо да носите долни дрехи, което е направено от 100% памук, вместо от коприна или синтетични материи. Това ще разрешава на кожата да диша.

8. Вагината има естествена миризма, която значително зависи от това какви храни и питиета употребява дамата.

9. Не е допустимо да загубите нещо във вагината си. Отворът на матката е прекомерно дребен, с цел да премине нещо през него (освен по време на раждане).

10. Така наречените „ вагинални газове “ по време на секс се случват на съвсем всички дами и са нещо напълно обикновено. Те могат да се проявят и при някои форми на физически извършения.

11. Не единствено мъжете еякулират. Рядко, само че се случва и някои дами да изпитат женската еякулация. Това е течност, която се отделя от парауретралните жлези на уретрата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР