Жените умеят да побъркват мъжете. Поговорихме си с дамите от

...
Жените умеят да побъркват мъжете. Поговорихме си с дамите от
Коментари Харесай

Нейните кошмарни реплики

Жените умеят да побъркват мъжете. Поговорихме си с дамите от Woman.bg и установихме, че някои дами напълно съзнателно се стараят да ни побъркат. по какъв начин ни побъркват дамите и по какъв начин би трябвало да постъпваме в таива случаи? Ето, оказваме помощ.

Готова съм след 5 минути!
5 минути е равно на пое 20 минути. Звучи обидно? Трябва да сме подготвени за това. 20 минути е някакъв безспорен най-малко, тъй че дано измерваме времет в единицата " 20 минути ", другояче просто ще откачим.

Хайде да си вървим?
Това не е въпрос, а подкана, несъмнено. Когато тя желае да си тръгне от съответно място, най-често ревнува от: някоя друга жена, твое занимание, вои другари или " Защо не ми обръщаш внимание, глупак прокълнат?! ".

Нямам какво да облека!
Истината е, че има три палта, осем жилетки, четири бйелзъра (да, назоваваме саката " блейзъри " - такива сме), единайст поли, деетнайсет шала... Да, мъжете играем със доста по-малко детайли в дешния отбор и тяхното ни наподобява неуместно.

Виж тази рокля!
Това е генерализиран изказ на " Тази рокля прави ли ме дебела? ". Да, прави те дебела. Или не те прави дебела. Не е чак толкоз значимо. Играем на играта, в която победител няма.

Защо не си изчистил/подредил/приготвил това?
Не е наложително да е оня миг от месеца. Понякога дамите просто откачат. От години не си оправяте леглото заран, само че тъкмо през днешния ден тя е решила, че това е мегапроблем. Засрами се или просто умри, варианти няма.

Кога се прибираш?
Утре, несъмнено. Или след 3-4 часа. Или не знаем по кое време. Вижте в този момент, ние не желаеме някой да ни следи и да се вживява в наша матерна позиция. Реагирайте умерено и дано сме естествени хора с цели и задания, окей?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР