Какво смятат жените са прекалено старание да си елегантен, което

...
Какво смятат жените са прекалено старание да си елегантен, което
Коментари Харесай

Нейното мнение за твоята визия

Какво считат дамите са прекомерно усърдие да си грациозен, което граничи с естеството ти на мъж или с естествената визия за 2017 година? Отговорите, несъмнено, са доста и то извънредно рискови, само че това не трябва да те стопира в старанието ти да дразниш дамите.

Иглата на вратовръзката въобще не е наложителна. Ако обаче ти въпреки всичко си решил да си поставиш такава и тя явно е евтина и изкривено, напълно обикновено е всички да ти се присмиват.

Възелът на вратовръзката не е нужно да е цялостен Windsor (можеш да си позволиш и half или пък нормален), само че номерът е да не е развлечен, т.е. да проличава, че въобще не те бива във вратовръзването или пък просто да си държиш връзката вързана и единствено да я разхлабваш за идващия мотив. Тук можеш да научиш много по тематиката.

Ужасната риза е ужасна риза. Евтина, негладена, с ужасяващ сесен или просто несъответствуваща за костюма и/или връзката. Това е тя. И нямаш право да я носиш пред... хора. Постарай се да си я ползваш в събота заран, до момента в който пържиш мекици на същата онази мрънкаща жена.

Размерът на облеклата би трябвало да е прецизен. Тесните сака те вършат пълен. Огромните сака те вършат чичко. Късите панталони, които разрешават чорапите ти да лъснат, са голяма неточност. А тесните ризи са искрено самоубийство... за всички - из носещи ги, и наблюдаващи.

Кошмарните обувки са кошмарни. Да, това звучи като класическото " роза е роза е роза е роза ", само че не е по никакъв начин комплицирано някой да носи естествени обувки - задоволително е да носиш даже стилни кецове..., най-малко в случай че не си в банка.

Прическата не е нужно да е като на Кристиано или пък на Бекъм, задоволително е да си естествен. И не с " вътрешен заем " (плешив с голям кичур от едната до другата страна на главата ти). И не с прическа " начело късо - откъм гърба съвременно ". И не с... Оф, те доста неща неодобряват.

Шапката не би трябвало да е селски каскет, само че може да е каскет. Не би трябвало да е селска сламена федора, само че може да е федора. Не би трябвало да е тъпа шапка-презерватив, само че действително може да е и такава. Разбра концепцията - номерът е по какъв начин носиш въпросния аксесоар.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР