Жените по всякакъв начин се стремят да се харесат на

...
Жените по всякакъв начин се стремят да се харесат на
Коментари Харесай

Черти от женския характер, които мъжете НЕ предпочитат и се дистанцират

Жените по всевъзможен метод се стремят да се харесат на противоположния пол. Но от време на време се получава тъкмо противоположният резултат заради прекаляването с украшенията, грима, облеклото, държанието и така нататък Днес ще ви представим съответни черти от женския темперамент, които мъжете не избират и даже се дистанцират.

Много слаба фигура
 Любимият плод издава характера Любимият плод издава характера
Плодовете с изключение на източник на витамини, минерали, сила и хубост са и скришен дипломат на характера. Любимият плод разкрива присъщи ос...

Дамите си мислят, че колкото по-слаб си, толкоз по-добре изглеждаш, само че това не е известно мнение измежду мъжете. Повечето представители на мощния пол избират женствени фигури с извивки и обилни форми. Рядко са физически привлечени от дами, които са „ прави като дъска “.

Жени, които играят на несъмнено

Всъщност, някои дами се заблуждават, че мъжете търсят сериозна половинка, насочена и крепко стъпила на земята, на която да се опрат и да разчитат, както и да не поема никакви опасности. Но някои проучвания и изследвания сочат, че мъжете харесват по-екстремно настроени дами, които одобряват провокациите и рисковете. Учените потвръждават, че дамите които одобряват с отворени прегръдки рисковете, притеглят доста повече представители на мощния пол.

Жени, които карат мъжете да се смеят

Жена с изострено възприятие за комизъм, която е душата на компанията и постоянно ви разсмива може би ви звучи като съвършената половинка. Но не и за огромна част от мъжете. Те са привлечени по-скоро от дами, които се смеят на техните смешки, а не на жени-шегаджийки. Не сме сигурни на какво се дължи това, само че е реалност, потвърден след редица изследвания. 
 Любимото ни цвете издава забавни детайлности за характера ни Любимото ни цвете издава забавни детайлности за характера ни
Ако човек си хареса някое цвете, се впечатлява нормално от тези със характерен цвят, мирис, форма на цветовете. Яркият цвят на цвете...

Огромен бюст

Мъжете не харесват плоските дами, само че пък същото важи и за големия бюст. Затова дами, не харчете хиляди левове за увеличаване на бюста. Проучванията сочат, че мъжете избират гърди със междинен размер.

Младежко лице без бръчки

Все повече нараства наклонността към запълване на появилите се бръчици, слагане на филъри, изглаждащи лицето и всевъзможни анти-ейдж процедури в устрема си към по-младолика визия. Но пък, може би ще ви изненадаме, мъжете, съгласно направено изследване, избират естествено изглеждащи дами с по-зрял тип. Много от мъжете избират естествено изглеждащи дами със следи от възрастта, в сравнение с дами с изкуствено реализирана визия, наподобяваща пластмаса.

И въпреки всичко, би трябвало да кажем на дамите, че би трябвало да работят по този начин, както на тях им харесва и да вършат с тялото и лицето си това, което пожелаят, без да се преценяват с хорското мнение. Но в случай че желаете да привлечете мъжете да тичат по вас, може да се вслушате в препоръките ни, които са потвърдени от извършени измежду мъжките представители изследвания. 
 Какво демонстрира формата на устните за характера на дамата Какво демонстрира формата на устните за характера на дамата
Психогномистите са открили, че устните са основната  характерност, която изцяло разкрива характерността на индивида. С помощ...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР