Жените обичат много по-умно от нас, мъжете. Те никога не

...
Жените обичат много по-умно от нас, мъжете. Те никога не
Коментари Харесай

Жените никога не обичат глупаво като мъжете

 zhenite nikoga ne obichat glupavo kato mazhete

Жените обичат доста по-умно от нас, мъжете. Те в никакъв случай не обичат мъжа поради тялото му, даже да го харесват доста и да го желаят мощно. Жените те обичат поради характера ти. Заради силата ти. Заради мозъка ти. Защото умееш да защитаваш деца. Защото си добър човек, с възприятие за чест, с достолепие. Никога не обичат неуместно като мъжете. Не им пука, че имаш изключително красиви глезени или изглеждаш доста добре в костюм и деловите им партньорки позеленяват от злоба, като те видят. Да, има и такива дами, само че те са единствено сигнален образец за другите.

Нужна е единствено една дума, с цел да ги нараниш, единствено няколко къси секунди, единствено един малоумен, припрян удар с бич. Нужни са години, с цел да си възвърнеш доверието им. Понякога не успяваш да се оправиш в точния момент.
Жените са по-добри същества от нас, мъжете. Когато ни обичат, това е благословия, тъй като ние прекомерно рядко им даваме съображение да ни обичат. Научих това от майка ти и за мое огромно страдание, тя има право.

Илюстрация ~ amazon.co.uk

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР