Жените изпитват по-голямо сексуално задоволство, ако харесват повече очите, устните

...
Жените изпитват по-голямо сексуално задоволство, ако харесват повече очите, устните
Коментари Харесай

Очите, устните, ушите и женското сексуално удоволствие

Жените изпитват по-голямо полово удовлетворение , в случай че харесват повече очите, устните и ушите си, в сравнение с корема, бедрата и тежестта си, написа в. " Дейли мейл ", базирайки се на резултатите от белгийски изследвания, оповестени в сп. " Sexologies ".

Изследванията са направени от експерти от Католическия университет в Льовен. Едното е обхванало 596 дами на възраст сред 18 и 80 години, а второто - 542 участнички на възраст сред 18 и 79 години.

Жените , взели участие в първото проучване - с естествен показател на телесна маса, с наднормено и поднормено тегло, и страдащи от затлъстяване, е трябвало да попълнят въпросник, изискващ от тях да оценят 19 свои физически черти по канара за прелест от едно до пет.
 Ако не обичате диалозите за секс, не четете тази публикация, тъй като в нея разкриваме интимни детайлности от половия живот на германците ThinkStock/Getty Images
Участничките е трябвало да дават отговор и на въпроси за половото си предпочитание , възбуденост , периодичност на половите контакти , полово наслаждение и удовлетворение .

Във второто проучване половото удовлетворение на дамите е било регистрирано по подобен с първото изследване метод. Единствената разлика е била, че телесната самокритика на дамите е касаела разнообразни елементи от анатомията им.
 Учени откриха взаимозависимост сред формата на човешкото лице и половия живот на притежателя му. ThinkStock/Getty Images
Изследователите са открили, че дамите изпитват по-голямо удовлетворение , когато правят оценка по-високо характерности като очи, устни и уши, в сравнение с стомах, бедра и тегло.

Въпреки че по-високият показател на телесна маса намалява половата самокритика на дамите , се оказва, че стройната фигура не въздейства толкоз върху увереността им в леглото, колкото привлекателните лицеви характерности.
 Сред известните мечти на дамите за фамилиарност отвън спалнята са сексът на плажа и на женитба ThinkStock/Getty Images
Резултатите демонстрират още, че дамите, които възприемат телата си като " чисти ", " меки " и " изразителни ", имат по-висока полова самокритика. Проучванията разкриват, че самозадоволяването също покачва самоувереността на дамите в моменти на фамилиарност.

Оказва се също, че възрастта , щастливата връзка и половото удовлетворение на сътрудниците им не въздействат върху насладата, която дамите изпитват, когато се " разгорещят " интимно.

Вижте още за женското полово наслаждение:





Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР