Жените често обичат да боядисват косите си. Това ги кара

...
Жените често обичат да боядисват косите си. Това ги кара
Коментари Харесай

ТОП фризьор разкри ТАЙНАТА как да запазим цвета на косата за дълго време

Жените постоянно обичат да боядисват косите си. Това ги кара да се усещат доста по-привлекателни, а и работи в интерес на самочувствието им.
Разбира се, дамите, които не се занимават професионално с фризьорски услуги, са доста по-склонни да позволяват неточности,свързани с грижата за косата и да подкрепят по-лесното отмиване на новия и кондензиран цвят.
Днес обаче ще ви разкажем малко повече за това по какъв начин можете да съхраните цвета на косата недокоснат и освен това за месеци. Сигурни сме, че информацията ще ви бъде от огромна изгода и доста скоро сами ще се уверите, че дребните трикове работят безотказно.
Как да запазим цвета на косата за дълго време?
• Не мийте косата след боядисване
 Кейт Уинслет обмисляла фризьорска кариера до момента в който не... Кейт Уинслет обмисляла фризьорска кариера до момента в който не...
Холивудската звезда Кейт Уинслет разкри, че преди време е „ клъцнала ” ухото на другар. Като дребна тя обмисляла фризьорска кар...
Едно от нещата, котио дамите вършат, без даже да се замислят, е да измият косата незабавно откакто се приберат от коафьор. Причината за това може да е нетърпимост към козметиката, която експертите употребяват или пък бързото омазняване на скалпа. Съществуват и други предпоставки, които могат да ви тикнат право под душа.

Каквото и да се случва, в никакъв случай не мийте косата незабавно, откакто сте били на коафьор. Това е груба неточност, която може да докара до съсипването на цвета, както и увреждане на косъма. Самото боядисване е задоволителен потрес за него, оставете го да се съвземе. Минимум два дни са нужни на косъма, с цел да се възвърне от процедурата.
• Никога не мийте с гореща вода
Дори да обичате да си вършиме вани с топла към гореща вода, помнете, че това е нездравословно за боядисаните коси. Ако го вършиме един път или два пъти в седмицата, рискувате цветът доста скоро да се отмие.
 Фризьорът поучава: НИКОГА не правете ТОВА, откакто сте боядисали косата си Фризьорът поучава: НИКОГА не правете ТОВА, откакто сте боядисали косата си
Не е загадка, че нежните създания извънредно доста държат на това постоянно да наподобяват по блестящ метод. Колкото и нездравословни да са, то...
Почиствайте косата с колкото се може по-хладка вода. Така еластичността й няма да се усилва и в същото време с това пигментът няма да бъде отмит скоро, откакто е била направена процедурата по боядисване.

• Ползвайте профилирана козметика
След като боядисате косата си, неотложно си набавете всички тези козметични средства, с помощта на които ще съхраните цвета на косата за колкото се може по-продължително време.
Това са най-полезните препоръки, споделяни от ТОП фризьор!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР