Жената понякога си представя брака във въображението си като безкрайно

...
Жената понякога си представя брака във въображението си като безкрайно
Коментари Харесай

Суровите истини за брака, които трябва да знае всяка жена

 Жената от време на време си показва брака във въображението си като безпределно продължение на сватбата. Всичко е красиво, сантиментално, празнично. Но действителността прекомерно малко съответствува с визиите.

Ето каква е истина за брака, която е добре да научат дамите.

Няма нищо по-разрушително за психическото положение на дамата от вярата в митовете за брака. Милиони дами живеят в положение на непрекъсната дисоциация заради това, че връзките им с мъжете не подхождат на приказната картина, която са избрали за идеалния метод за взаимен живот.

Цялата истина за брака за дамите

Резултатът от такова неумишлено отношение нормално е печален. Жената среща мъж, за известно време счита, че това е „ принцът “, само че действителният живот бързо слага всичко на мястото му.

Жената влиза в обаян кръг:

„ ТЪРСЕНЕ – ЕУФОРИЯ – ВРЪЗКА – БРАК – РАЗВОД – ДЕПРЕСИЯ – ТЪРСЕНЕ – ЕУФОРИЯ – ВРЪЗКА – БРАК – РАЗВОД – ДЕПРЕСИЯ – ТЪРСЕНЕ “

Ако погледнем на брака допустимо най-обективно, ще получим следната картина:

1. Изборът на сътрудник зависи от външния тип

Любовта и благосклонността няма да бъдат определяни от стрелите на Купидон, кармата или волята на Вселената.

Привличане и благосклонност ще зародят към човек с прелъстителен външен тип. Образът на прелъстителен мъж към този момент е затънал в главата на всяка жена, с помощта на културата и медиите. Същият принцип ще работи и за дамите. Ако сте непривлекателни, не се грижете за себе си, тогава те няма да желаят да построяват връзка с вас.

2. Секс и обич от време на време са несъвместими понятия

В началото на връзката мъжът желае единствено секс от вас. Ако мъж се опита да ви убеди в противното, той подло лъже.

Естествено е да предизвиквате полово предпочитание у мъжа. Проблемът е, че няма да е дълго времето, в което ще поддържате непрекъснат интерес към вас единствено посредством секс.

Можете да сте сигурни, че един мъж ви обича, в случай че може да се откаже от секс с вас поради диалог. Следователно събуждането на интереса на мъжа към вашата персона е доста по-важно от манипулирането на либидото му посредством секс.

3. Никога няма да намерите идеалния мъж.

Ще чакате идеалния мъж тъкмо до второто пришествие на Христос. Ако имате безкрайно време и самообладание, тази тактика ще работи.

Идеалният мъж и брачен партньор са, меко казано, разнообразни понятия. Идеите на дамите за идеалния мъж се трансформират с времето. На 18 години харесват „ неприятните “, на 25 заможни и сполучливи. Съгласете се, че на 35 и 45 години тези критерии също ще се трансформират.

Съпругът е мъж, с който е допустимо да живеете дружно. Не е наложително той да бъде идеален, както самата жена не може да бъде съвършена. Чакането на „ принца на бял кон “ е доста съмнителна идея за живота, зад която се крият неразрешени комплекси и уплахи.

4. Няма потребност да приключвате връзка заради проблеми

Ако смятате, че меденият ви месец с обичания ще продължи повече от година, бързам да ви огорча, че това не е по този начин.

В брака ще има моменти, когато ще желаете да унищожите колегата си; когато го ненавиждате. Странно е, само че това е обикновено.

Ако бягате от проблеми, прекъсвайки връзката, няма да можете да изградите нещо дълготрайно и устойчиво. Бракът е обвързван с приемливост и взаимни отстъпки. Във всеки брак ще има проблеми, задачата на съпрузите е да се създадат по този начин, че броят им не надвишава 51% от общото време, прекарано дружно.

5. Бракът не би трябвало да бъде страдалчество

Не изпадайте в крайности, мислейки, че бракът е „ кръст “, който би трябвало да се носи до края на живота.

Ако връзката ви прави по-лоши, по-слаби, по-нещастни от отсъствието на такава и обстановката не може да се промени, прекъснете я.

От двете крайности „ принц “ и „ единствено да е мъж “ вие избрахте втората. Има доста мъже и вероятността да откриете, въпреки и „ посредствен “, е доста висока.

Във вашия живот беше ли осъществен книжният или кино облик на идеална връзка и какъв брой време продължи?

econet


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР