Жената отначало 10 години се опитва да промени мъжа, а

...
Жената отначало 10 години се опитва да промени мъжа, а
Коментари Харесай

7 неща, които повечето жени не знаят за мъжете

 „ Жената изначало 10 години се пробва да промени мъжа, а по-късно се оплаква, че той не е подобен, какъвто е бил, когато   се е омъжила за него “, – Барбара Стрейсънд.

Признайте, че в гонене на обич и романтика от време на време се държите прекомерно егоистично. Случва се на всеки. Всички имаме лични хрумвания за това по какъв начин би трябвало да наподобяват идеалните връзки.

Обаче, в миналото в този сюжет дали сте се опитвали да влезете в обувките на мъжа? Разбира се, вие знаете какво желаете и имате визия през какво ще би трябвало да преминете в името на любовта. Но може да не сте наясно с напъните, които мъжете поставят, с цел да завоюват вашата обич.

Правите огромна неточност, в случай че даже не се пробвате да разберете по какъв начин тъкмо е организиран противоположния пол. Имайте поради, че колкото повече знаете за държанието на мъжете, толкоз по-лесно ще бъдете да се свържете и с времето да създадете здравословни връзки.

Да, доста, които влизат в връзки с ярки фантазии, се оказват изправени пред не постоянно приятна действителност. И постоянно, когато изживяват опита на разрушеното сърце, те считат, че всички мъже са „ идентични “ и че нищо не зависи от самата жена.

Ще би трябвало в действителност да положите малко старания, с цел да разберете какво движи дейностите на вашия мъж. А в случай че не знаете от кое място да започнете, тогава може би ще ви бъдат потребни няколко правила, разказани тук:

1. Те ​​също би трябвало да се помиряват с отводи.

Много отхвърлени дами дълго по-късно играят ролята на жертва. Нормално е да се чувствате тъжни от това, че сте захвърлени или отхвърлени. Въпреки това би било неуместно да се мисли, че мъжете въобще не страдат, че са отхвърлени. Освен това мъжете доста по-често би трябвало да се помиряват с отводи, защото нормално самодейността за основаване на връзки идва от тяхна страна.

2. Те са под натиска на стандарти, които ги принуждават да се държат по избран метод с дамите.

Мъжете постоянно би трябвало да поддържат високи стандарти в държанието си. Постоянно им споделят, че би трябвало да се държат като господа. Да, по този начин би трябвало да бъде. Но от време на време може да бъде в действителност мъчно и би било незаслужено от вас, в случай че пренебрегнете този факт.

3. Не им е елементарно да изискат среща.

Разбира се, дамата чака по кое време мъжът ще изиска среща. Това обаче не значи, че всеки мъж е кадърен да незабавно да направи това. Когато мъжът получава отхвърли, той постоянно губи убеденост, че би трябвало да бъде твърдоглав в бъдеще.

4. Смята се, че мъжът в никакъв случай не би трябвало да демонстрира уязвимост.

Мъжете ги назовават ​​представители на по-силния пол. И това е правилно, само че във физически смисъл – заради биологични и анатомични фактори. Но в прочувствен проект това въобще не е по този начин.

Социалните стандарти принуждават мъжете да потискат възприятията си и да се преструват, че всичко е наред, когато не е по този начин. А това може да бъде доста нездравословно за душевното им здраве.

5. За разлика от дамите, за тях е по-трудно да поддържат връзка с близките

Жените са просто по-съпричастни. Това е обвързвано с предходната точка. Тъй като мъжете не се предизвикват от обществото да показват страстите си, за тях е доста по-трудно да намират контакти с възприятията на другите. Поради тази причина не постоянно е елементарно да поддържат връзка с други хора.

6. Те не знаят какво желаят дамите.

Повечето дами не схващат мъжете (иначе нямаше да четете тази статия). Но с цел да бъдем правилни, мъжете също нямат визия какво желаят дамите. В това отношение те са толкоз изгубени в догатките, колкото и вие. Естествено би било незаслужено да чакаме нещо по-различно от тях.

7. От тях се изисква непрекъснато да са водещите във връзката.

Мъжете са склонни да търсят лидерски позиции във взаимоотношенията. Не всички членове на противоположния пол обаче са основани да бъдат водачи.

cluber

Само за дами: Или желаете прекалено много, или сте с неправилния мъж!

 

Има разлика сред този, който вижда във вас дом и този, който вижда във вас единствено отмора. Има разлика сред тези, които ви харесват и тези, които ви ценят. Има…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР