Жената на продуцента Иван Христов вече няколко пъти е боледувала

...
Жената на продуцента Иван Христов вече няколко пъти е боледувала
Коментари Харесай

Ирина Тенчева се уплашила от страшна диагноза

Жената на продуцента Иван Христов към този момент няколко пъти е боледувала от ковид-19, а последното ѝ заразяване още веднъж не e минало без продължителни недоволства. Ето какво показа русокоската в обществената мрежа: „ На тази есенна фотография съм поседнала измежду едно гръцко лозе и съм доста радостна и облекчена, тъй като минути преди този момент си бях проверила резултатите от следващите кръвни проучвания. През целия август и септември имах незабравим спад на сила - живеех в нещо като полусън; заспивах, където седна, забравях доста, от време на време ми се показваха грипоподобни признаци и след това изчезваха, косата ми падаше... Все едно не бях аз! Накратко - от резултатите разбрах, че хемоглобинът ми е мощно занижен, а също и че през мен е минал следващият сразяващ коронавирус, само че на фона на други догатки това беше напряко супер вест! ”

Докато чакала резултатите от проучванията си, Ирина била пред нервозен срив, тъй като в главата ѝ се въртели какви ли не страшни диагнози. Тя си фантазирала, че е болна от най-лошото. Закрепила ситуацията и здравето си, като почнала терапия с етерични масла и хранителни добавки. Многодетната майка поучава почитателите си да си пуснат тест за антитела и други кръвни индикатори, в случай че имат сходни на нейните болежки. За да се разсее от проблемите, Тенчева е отпътувала за Барселона с мъжа си Иван Христов и децата им.
Реклама
По думите ѝ обичаното им занятие там било да посещават локалните пазари. „ Простите удоволствия са наш специалитет. Едни от най-щастливите ни моменти (и снимки) се случват по пазарите. Там постоянно сме някак еуфорични от изобилието на усети, хора и постоянно хапваме нещо “на крайник ”. Простите удоволствия са наш специалитет ”, удовлетворена е някогашната тв водеща.

Откакто се залюбиха преди повече от 10 години, Иван и Ирина постоянно са показали хармонични връзки. Партньорът на Андрей Арнаудов даже спря пиячката под баготворното въздействие на актуалната си жена. Христов е споделял, че по време на брака си с първата си съшруга Вихра Петрова е бил мощно завързан към чашката, тъй като не се чувствал задоволен в персоналния си живот.
Реклама
Той нееднократно е признавал, че тогава е бил на косъм да се трансформира в пияч и да свърши зле. Тенчева обаче го трансформирала към по-добро. С днешна дата той живее и се храни здравословно, пробва се и спортува. Ирина също е трезвеничка от началото на актуалната година. Тя взела решението да стане въздържателка, откакто прочела книга на тази тематика. Сега някогашната водеща и риалити звезда от шоуто „ ВИП Брадър ” се разграничава от остарелия си метод на живот. Неотдавна тя пиеше всекидневно за разформироване на напрежението, само че се кълне, че това е останало в предишното. Блондинката се е обърнала към духовното и е намерила други способи за релаксиране на нервите.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР