Жената на Благой Георгиев хвърли бомбата, че с любимия си

...
Жената на Благой Георгиев хвърли бомбата, че с любимия си
Коментари Харесай

Полина на Благо е бясна, проговори за бременността

Жената на Благой Георгиев хвърли бомбата, че с обичания си чакат дете, а след това отхвърли.

Че ще има рожба от Джизъса призна самата Полина в своя формален профил в обществената мрежа. Това се случи късно в петък вечерта. Попитана дали е бременна, Полина отговоря с " да ". Това отприщи вълна от любознание и мацката на Георгиев бе залята с въпроси по отношение на бебето.
                             

Няколко часа по-късно обаче Полина отхвърли, че ще ражда от Благой. И изясни, че не чака дете от брачна половинка си. " Не съм бременна, несъмнено. Писна ми да ми задавате този въпрос. Когато има нещо такова, ще ви го оповестя ", призна тази заран Поли, написа Hotnews.

 

Явно Поли скучае до момента в който обичания й мъж оцелява в " Сървайвър " в Доминиканската република. Затова прясно омъжената мома се чуди по какъв начин да си се забавлява сама, пускайки клюки за себе си, а по-късно пък ги опровергава. От обкръжението й са на мнение, че тя надали скоро ще забременее от футболиста. " Поли се пази, не желае толкоз бързо да става майка. Още и се живее и желае да се любува на живота било то и като омъжена дама ", споделят осведомени.
                             

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР