Жена заведе дело за сексуално насилие срещу певеца на Аеросмит

...
Жена заведе дело за сексуално насилие срещу певеца на Аеросмит
Коментари Харесай

Обвиниха рок-динозавър в сексуален тормоз

Жена заведе дело за полово принуждение против артиста на " Аеросмит " Стивън Тайлър. Тя твърди, че е била нападната два пъти през 1975 година, когато е била на 17 години, оповестява BBC.

Делото е заведено във Върховния съд на Ню Йорк от Джийн Белино, която споделя, че е претърпяла " тежък и необратим прочувствен стрес “.

Отделен случай на обвинявания към Тайлър, заведен от друга жена - Джулия Мисли, гръмна предходната година. Певецът отхвърли всички обвинявания в миналогодишното дело, а към момента не е направил коментар по отношение на изказванията на госпожа Белино.

Мелино работела като модел в Манхатън, когато неин другар уредил среща с рок групата след фешън ревю, се споделя в нейните правни документи.

Твърди се, че изпълнителят е принудил госпожица Белино да влезе в телефонна кабина, до момента в който се разхождали из града с още няколко души.

В документите се показва, че Тайлър " боравил жестоко с Белино и я опипвал " и че тя " отвърнала на удара и се борила да се освободи, само че Тайлър не я пускал ".

Останалите музиканти от групата и членовете на антуража им " гледали, смеели се и не създали нищо, с цел да се застъпят ", твърди тя.

По-късно в хотелски бар госпожица Белино твърди, че Тайлър я е притиснал към стената и е почнал да симулира секс. Тя " се съпротивлявала и го дърпала за косата “, останала " ридаеща и уплашена “ и си тръгнала, откакто той я извикал да отиде в стаята му, твърди ищцата.

В случая се споделя, че госпожица Белино " е претърпяла и ще продължи да страда от мощна душевна и телесна болежка, тежък и необратим прочувствен стрес, физически прояви на прочувствено разстройство, позор, оскърбление, физически, персонални и психически пострадвания ".

BBC потърсиха представители на Тайлър за коментар.

През септември бостънската група, притежател на " Грами ", отсрочи шест от своите прощални концерти в Северна Америка, защото 75-годишния Тайлър получи увреждане на гласните струни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР