Жена във Велико Търново остана потресена от неочаквана забележка. Даниела,

...
Жена във Велико Търново остана потресена от неочаквана забележка. Даниела,
Коментари Харесай

Жена събра и изхвърли екскрементите на кучето си в кош, направиха й забележка

Жена във Велико Търново остана потресена от непредвидена забележка. Даниела, която е притежател на куче, е изхвърляла екскрементите му след разходка в коша, когато са й се скарали.

" Днес сутринта извеждайки кучето си на сутришна разходка във парка на кв. " Колю Фичето ", както нормално когато то си свърши нещата, за които е изведено, извадих найлоново пликче, прибрах каквото би трябвало вътре, завързах пликчето и се запътих към най-близкия панер, с цел да да го изхвърля. Направи ми се забележка от стара дама да не изхвърлям това нещо там, тъй като не му било там мястото. Попитах къде му е мястото, откакто това е отпадък, при което брачният партньор на дамата допускам, ми отвърна, че не е отпадък,а са л....на, все едно той да дойдел пред входа ми и да се из...ре там.

След което ми сподели вземай си помияра и се махай от тук.Искам да попитам къде мога да си разхождам " помияра " и къде мога да му изхвърлям ак...то във този град? От скоро съм тук и в действителност не знам към този момент. ", възмутена е Даниела Георгиева.

Местни поданици застават зад дамата, акцентирайки, че няма потребност да се обръща внимание на въпросните пенсионери.

" То няма угодия, като не ги събират за какво, като ги събират отново - не им обръщайте внимание ", написа Иван И.

" Обръщате прекалено много внимание. Голяма част от хората са отрицателни и заядливи. Усмихваш се и продължаваш. ", прибавя Галина Д.

" Аз не мога да схвана какъв толкоз е казуса да се разхождат кучета в парка в случай, че се събира след тях и са на мотив? Във въпросния парк хората вършат в пъти повече бедност в сравнение с едно куче би предизвикало - приказвам за десетките пъти в които ритаха и обръщаха химическите тоалетни, чупеха се пейки, хвърлят се отпадъци и какво ли не. ", чуди се Бобич.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР