Жена в Канада се събуди в пепел след силен взрив ...

Жена в Канада се събуди в пепел след силен взрив

Метеорит падна в леглото на канадка, докато спи

Жена в Канада се разсъни в пепел след мощен гърмеж в стаята си и видя парче черна канара на възглавницата си, за която по-късно беше потвърдено, че е част от метеорит, написа IFL Science, съобщи БГНЕС.

Първоначално Рут Хамилтън считала, че това може да е парче канара от близката кариера, само че проучвания разкриха, че това е част от метеорит, който е паднал там, където тя живее, в Алберта, в 23:30 ч., и по това време тя е спяла.

„ Веднага скочих и възпламених лампата, не можах да схвана какво се е случило “, сподели Хамилтън пред Agassiz-Harrison Observer.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Хърватският астрономически съюз обяви, че сред 13 и 14 авгу...

Голямата дупка в тавана ѝ също била индикация, че нещото е дошло от горната страна. Тя се обадила на Спешна помощ и полицията, а те – на близката кариера.

" Попитахме ги наистина ли правят взривни работи, само че те споделиха, че са видели мощна светлина в небето, която избухнала и вдигнала звук ", споделиха от полицията.

Рут ще изпрати астероида в Университета в Западно Онтарио, защото нейната застрахователна компания се пробва да разбере наистина ли нейната лавица покрива опцията за отплата за такова естествено злополучие.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Може ли разрушителното влияние на комета в далечното минало на Земята да е трансформирало вечно чо...

„ Единственото, което се сещам, е да кажа, че животът е скъп и може да изчезне всеки миг, даже когато мислите, че сте в сигурност и сигурност в леглото си. Надявам се в никакъв случай повече да не го одобрявам за даденост. Динозаврите евентуално биха се съгласили ", сподели тя.

Няма доказан запис за погубен от метеори човек, макар че има изказвания за доста смъртни случаи в антични времена. Рут Хамилтън макар че не е първият човек, „ незабелязан “ от галактическо тяло. Миналата година къща в Индонезия беше ударена от астероид с тегло 2 кг. През 1954 година жена в Алабама също е била ударена от астероид.

Източник: expert.bg