Жена, спечелила £10 000 от Националната лотария, казва, че не

...
Жена, спечелила £10 000 от Националната лотария, казва, че не
Коментари Харесай

Жена, спечелила £10 000, не е видяла нито пени, тъй като Националната лотария я „призрачва“ поради ново правило

Жена, спечелила £10 000 от Националната лотария, споделя, че не е видяла нито пени през петте седмици от този момент - заради ново предписание.

Дженифър Готард мина от " облак девет " до чувство за " изцяло изтощена " за броени седмици. Тя се зарадва да завоюва парите от скреч картата „ тройна парична дума “ от £3, само че макар че се свърза с Националната лотария, с цел да подаде настояването си, тя споделя, че е „ призрачна “ и към момента не е получила нищо от парите.

Дженифър, която живее в Кливлис, Ланкашър, сподели: „ Изключително разочароващо е. Мина повече от месец, а аз към момента имам своята карта с заличаване и нямам нито стотинка от моята премия от £10 000.

„ Аз оня ден приказвах с тях по телефона и ми споделиха, че просто ще би трябвало да изчакам. Дори не могат да ми кажат дали в действителност съм спечелил или не. Те явно имат огромно закъснение от искове, с цел да преминат през тях и те към момента не са стигнали до инспекцията на моята. За да бъда почтен, прекосих от това, че бях над луната и на облак деве...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР