Жена от Виетнам похарчи около 3500 евро за пластична операция,

...
Жена от Виетнам похарчи около 3500 евро за пластична операция,
Коментари Харесай

Тази семейна история от Ханой втрещи цял свят

Жена от Виетнам похарчи към 3500 евро за пластична интервенция, с цел да наподобява красива за 36-годишния си брачен партньор.



Хоа Чуонг Ту Шао (62) върви на лекуване в продължение на една година, само че, както сподели тя, не тъй като брачният партньор й го искаше, а тъй като смяташе, че би трябвало да направи такова нещо.

Двойката към този момент е била женена един път, само че в този момент са повторили сватбата, тъй че тя да наподобява по-млада на фотосите, оповестява порталът "Mothership ".

Те се срещнали преди три години, когато тя работела в бар. Първоначално тя отказала да бъде със настоящия си брачен партньор, тъй като му споделила, че го обича „ като брат “, само че наподобява нещата в този момент са разнообразни.

„ През тези три години хората поставяха под подозрение връзката ни и даже ни нападнаха, само че ние останахме дружно и доказахме, че любовта ни е същинска. Три години изминаха доста бързо и времето, което прекарахме дружно, беше благословия. Такова ще бъде нашето бъдеще “, написа тя в профила си във Фейсбук.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР