Жена на 56 години е намерена убита в покрайнините на

...
Жена на 56 години е намерена убита в покрайнините на
Коментари Харесай

Жена е убита в покрайнините на Ямбол, има задържан заподозрян

Жена на 56 години е открита убита в покрайнините на Ямбол. За закононарушението полицията е задържала 47-годишен мъж, на който прокуратурата е повдигнала обвинение  за ликвидиране. 

Сигналът за убийството е постъпил през вчерашния ден сутринта, само че в хода на следствието излиза наяве, че дамата е издъхнала още предната вечер от кръвозагуба, откакто неколкократно е била намушкана с нож.

Престъплението е осъществено в местността Курткая край Ямбол, където дамата и мъжът с който живеела на фамилни начала помагали при развъждането на животни.

Около 22 часа двамата се прибирали от работа, когато срещнали 47-годишния Деян. Те са се скарали, а свадата е минала в сдърпване, изясни окръжният прокурор на Ямбол Дойчин Дойчев. 

Извършителят вади нож, който носи в себе си, нанася няколко прободни и прорезни рани първо на другия мъж, след това на дамата.

Пострадалият е настанен за лекуване в болница, сега е в устойчиво положение. на причинителя следва да бъде поискана най- строгата мярка непрекъснато задържане под стража.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР