Железопътният транспорт понякога не е толкова надежден. И това не

...
Железопътният транспорт понякога не е толкова надежден. И това не
Коментари Харесай

Да буташ или да не буташ влака?!

Железопътният превоз от време на време не е толкоз благонадежден. И това не е единствено у нас.

Понякога локомотивите се чупят, повреждат или просто стопират и единственото, което могат да създадат пасажерите е да чакат… или пък не?

Едно изумително видео, снимано в Украйна, демонстрира по какъв начин пасажери бутат спрял трен.

Причината за това била, че и двата мотора на влака Ивано-Франковск-Рахов отказали. Ето за какво чиновниците във влака предиздвикали пътуващите хора да бутат композицията, пишат украинските медии.

Когато влакът закъсал, наоколо нямало нито една машина, която да го издърпа и тази тежка задача се паднала на пасажерите. Машинистът и кондукторите се надявали, че получавайки някакъв начален подтик, най-малко един от двата дизелови мотори би могъл да проработи още веднъж, също така композицията трябвало да се реалокира от мястото, на което била закъсала.

Може и да ви звучи необикновено, само че за случката се похвалили самите украински железници в формалната си страница във Фейсбук.

"По време на прекъсване на гарата в Кваси, Лвов, пасажерите съумели да изтласкат дизеловия трен D1, пътуващ по направление Ивано-Франковск-Ракхив, откакто и двата му мотора се провалили. За да реалокират влака от мястото му и да се опитат да възпламенят моторите, пасажерите бяха принудени да бутат композицията ", се споделя в формалното известие на украинските железници, представено от украинския вестник Корреспондент.

От видеото обаче, не излиза наяве дали моторите са проработили, подкрепени от дружните старания на пасажерите, само че се вижда, че той е изместен сполучливо.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР