Железопътните услуги са редуцирани, а влаковете се движат с намалена

...
Железопътните услуги са редуцирани, а влаковете се движат с намалена
Коментари Харесай

Невиждана досега гореща вълна обхвана Великобритания

Железопътните услуги са редуцирани, а влаковете се движат с понижена скорост, опасявайки се от деформиране на релсите. Разредени са и влаковете в лондонското метро. Има затворени самолетни писти поради появили се „ повърхностни недостатъци ”, оповестява Военновъздушни сили.

Службите за незабавна помощ чакат през днешния ден следобяд пик на потърпевши от топлинен удар, а уебсайтът на Националната здравна работа едвам не се срина поради 525% покачване на визитите с въпроси за топлинния стрес. Осигурено е в допълнение финансиране за службите за незабавна помощ и колите за спешна помощ.

В доста здравни заведения са анулирани планови интервенции поради незадоволителна климатизация в операционните зали. Здравните управляващи призоват британците и изключително хората с хронични болести, възрастните и децата да не излизат на открито в часовете от 11:00 до 16:00, да употребяват слънцезащитни артикули, да носят шапка, да стоят на сянка и да се поддържат хидратирани.

Националната метеорологична работа издаде предизвестие „ код алено ” за доста региони в страната. Синоптиците споделят, че прогнозите за температурите, които...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР