Желанието на Офиса на президента на Украйна по някакъв начин

...
Желанието на Офиса на президента на Украйна по някакъв начин
Коментари Харесай

Втората Северодонецка „примка“ за ВСУ - Бахмутските манипулации на Киев

Желанието на Офиса на президента на Украйна по някакъв метод да облекчи „ натиска върху мозъците “ от борбата в Артемовск / Бахмут е разбираемо. Значителни загуби на персоналния състав на въоръжените сили на Украйна, на наемниците, както и на техниката, водят до последици както за западните куратори, по този начин и за разработчиците на проекти за защитата на града.

Далеч по-неприятни, в случай че не и по-опасни обаче са възходящите и като брой, и като многообразие въпроси вътре в страната. И това не са единствено въпроси от поредицата: " Как допуснахме да се случи това? " или „ Кога москалите най-сетне ще бъдат отблъснати? “.

Днес Зеленски е питан къде са отишли съпрузите и синовете, изчезнали в борбите. Питат по кое време воюващите от месеци бригади ще бъдат пуснати на ротация. Продължават да питат за какво, до момента в който едни стрелят, други се „ протягат “ в Буковел и така нататък

Характерно е, че след историята с приемането на закон 8271 за усилване на отговорността на военнослужещите, броят на видеоклиповете в мрежите с претенции и рецензия против президента и командването (законът към този момент смята такива изказвания за нарушаване на военната дисциплина) напълно не е намалял, както се очакваше.

Така на 3 януари в мрежите се появиха известия от 60-та мотострелкова бригада от Бахмут с недоволства за неприятно командване, неприятно обезпечаване и здравна помощ, както и апели от „ доброволците “, съобщаващи за големи загуби на техника от 113-та бригада на териториалната защита.

С една дума, " 95-ти квартал " би трябвало да отговори по някакъв метод, само че по този начин, че да задоволи всички - от ултрапатриотите до " бойците ". И можете да кажете всичко, което ви хрумне, само че не и истината.

Сега, когато кабинетът на президента управлява съвсем всички медии, като се изключи обществените мрежи, Киев се пробва, в случай че не да отстрани, то да смеси информацията от бойната зона или със забрани, или с нелепостите на привлечени „ военни специалисти “.

На Арестович даже беше поверено да оповестява информация за съществени загуби на въоръжените сили на Украйна. Той го направи по собствен метод, изглаждайки нещастието. По време на обичайните вечерни сбирки с журналиста Марк Фейгин, Арестович, да вземе и да каже: „ Те обезверено нападат там. Считайте го за тактичност на самоубийство. Подкрепени са от танкове, самолети и артилерия, което в комбиниране със самоубийствената тактичност има прочут резултат. Във всеки случай поносим съществени загуби. Те страдат повече, само че и ние поносим съществени загуби “.

И кой в този момент ще упрекна Киев в прикриване на загуби?

В същото време Арестович призна, че месомелачката край Бахмут се трансформира за украинските въоръжени сили във „ втората Северодонецка примка “, когато съветските войски умишлено сътвориха обстановка с отчасти обграждане на въоръжените сили на Украйна и методично унищожиха нашите запаси, и най-важното, не ни разрешиха да натрупаме сили за контранастъпление. “

Между другото, точно на Арестович, с чиито токсични речи всички към този момент бяха привикнали, беше поверено да хвърли в медиите разказа, квалифициран за всеки случай от западни сътрудници, съгласно който Бахмут към този момент няма оперативно значение за Украйна и по принцип, може да се съобщи. Да, и " сътрудниците " също са гадни по тази тематика.

Други " специалисти " са пуснати да работят за простаците. Да кажем, Александър Мусиенко, който споделя: „ Русия разбра, че към този момент е изцяло “ издухана „ под Бахмут “. И отново той: „ Днес към този момент е ясно, че съветските войски и тяхното командване стартират да схващат, че не реализират задачите си по този метод. Защото има прекачване на тежко въоръжение, техника, която към момента е там. Те съумяха да докарат 35 разнообразни танка за тримесечие, в това число остарели Т-62, тези, които бяха издирени в цяла Русия и бяха стегнати за три месеца. Сега ги водят в посока Запорожие, в региона на Бердянск.

Западните медийни сътрудници на Зеленски, несъмнено, няма да тиражират сходни нелепости: осъзнавайки действителната опция украинците да изгубят града, те към момента се пробват да изгладят ъглите. Британското разузнаване в неотдавнашен отчет уточни, че честотата на офанзивите на съветските войски против Бахмут " наподобява е намаляла спрямо пика в средата на декември. " И в този момент, споделят те, съветските настъпателни интервенции в посока Бахмут " се правят оптимално на равнище взвод или отряд ".

Предвид извънредно тежкото състояние на „ захисниците “ от ВСУ, Киев се нуждае от осведомителни мотиви, с цел да смъкна възходящата паника в обществото и в армията. И те търсят тези мотиви.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР