Желанието ми е като един представител на гражданското общество, отдалечен

...
Желанието ми е като един представител на гражданското общество, отдалечен
Коментари Харесай

ДПС към проф. Габровски: Виждаме ултиматуми, диалогът е мног...

" Желанието ми е като един представител на гражданското общество, далечен от партийни пристрастия, да оказа помощ за един малко по-нормален звук в политическото говорене. Тон, който е прекомерно обострен в последните години, звук, който е непроизводителен и звук, който виждаме, в края на краищата, както виждаме, ни вкарва от избори в избори във времена, в които за България се виждат извънредно значими решения. Желанието ме, в случай че успеем, да изградим един екип от експерти, хора без ярка политическа багра, само че хора с потвърден професионализъм и времена, които да могат да преведат България през тези сериозни, съгласно мен, последващи месеци, да се избегне в един нов цикъл от предварителни избори ", съобщи при започване на срещата проф. Габровски. 

 



" Ако има нови изключителни избори, ще изгубим парите по Плана за възобновяване и резистентност, а и нови избори са явен знак, че няма да са последните за годината ", съобщи още проф. Габровски.

" На политическия терен виждаме ултиматуми за осъществяване на диалози, отвод от диалози, камо ли разговор. Диалогът е доста надалеч. Ние сега в партийните позиции сме очевидци на ултиматуми да се виждаме, да си приказваме. Затова Ви поздравяваме, че поемате в такава комплицирана обстановка тази отговорност със своя персонален престиж да допринесете за нормалност въобще в политическата среда и въобще в средата, в която живеем ", сподели водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. 

Очаквайте детайлности!

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР