Желанието да шлайфат мускули на ръцете сякаш придобива все по-голяма

...
Желанието да шлайфат мускули на ръцете сякаш придобива все по-голяма
Коментари Харесай

Прекалено или секси: Кралица Летисия показа мускулести ръце

Желанието да " шлайфат " мускули на ръцете като че ли придобива все по-голяма известност измежду от ден на ден дами напоследък. Прекалено напомпаните мускули обаче при нежния пол могат да лишават от тяхната естествена прелест и женственост, само че доста дами по този начин и не осъзнават това.

Дори кралските особи имат странни физически недостатъци, които считат за плюсове. Сред тях е испанската кралица Летисия, за която доста фенове не могат да решат какъв брой естетически привлекателни са нейните напомпани ръце. От една страна, стегнатите трицепси наподобяват ефектно, само че от друга - „ плашат с неустрашимост “, разясняват те.



В началото на седмицата Летисия се появи на събитие, където се срещна с кралицата на Йордания - Рания. Двете височайши особи изглеждаха зашеметяващо една до друга, пък и не малко наблюдаващи видяха известна аналогия във външния им тип.

Крал Абдула Втори и брачната половинка му дойдоха в испанската столица поради процеса „ Акаба “ – самодейност на йорданския монарх, която има за цел да усъвършенства координацията и обмена на опит и информация сред районни и интернационалните заинтригувани страни за битка с тероризма и екстремизма.



Визията на всяка една от високопоставените дами наблягаше фините им силуети, а облеклата им взаимно се допълваха. Рания бе заложила на черна рокля с розови флорални елементи окола кръста, а Летисия - на рокля в напълно флорални претекстове в розово и синьо.

За разлика от ръцете на йорданската кралица обаче, тези на Летисия бяха напълно открити, излагайки на показ добре завършените ѝ мускули. 
                             

Същите провокираха спорни отзиви измежду потребителите на обществените мрежи. Докато едни показаха с екстаз от удивителната ѝ стегната външност, други означиха, че ръцете на Летисия наподобяват брутално и образно несъвместимо по отношение на грациозното ѝ женствено тяло. 

На самата Летисия обаче очевидно отрицателните мнения не ѝ пречат. Всеизвестен факт е, че тя обича всяко лято да облича тоалети, оптимално откриващи мускулите на ръцете ѝ, и очевидно няма желание да промени навика си.
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР