Желаещите могат да разгледат с професионален екскурзовод емблематични места в

...
Желаещите могат да разгледат с професионален екскурзовод емблематични места в
Коментари Харесай

По случай 3 март във Варна ще има организирана безплатна туристическа обиколка

Желаещите могат да прегледат с професионален екскурзовод емблематични места в центъра на Варна
Туристическият информативен център към Община Варна и Съюзът на екскурзоводите в България за поредна година провеждат безвъзмездна пешеходна туристическа обиколка с професионален екскурзовод на български език. Поводът е националният празник на България - 3 март.

В обиколката могат да се включат всички искащи да научат повече за историята и забележителностите в централната част на морската столица. Турът ще стартира в 10:30 часа на 3 март, след церемонията по тържественото издигане на националното знаме на площад „ Св. Св. Кирил и Методий “. Сборният пункт е пред Туристическия информативен център /срещу Катедралата/.

Маршрутът включва Военноморския клуб, паметника на Цар Калоян, постройката на Държавен списък, пл. „ Независимост " и паметника на един от първите варненски кметове - Иван Церов, ситуиран пред постройката на държавна такса „ Стоян Бъчваров “. Предвидено е и посещаване на Духовно–просветен център “Св. Архангел Михаил ” и други обекти в центъра на Варна.

Времетраенето на пешеходната обиколка е към един час и половина. Не е належащо авансово записване на искащите да се включат в безплатния тур.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР